Magazin > Odnosi in prosti čas
7595 ogledov

Tukaj je senca retrogradne Venere, kaj to pomeni za vaše znamenje?

vesolje Profimedia
Julija nam bo štrene mešala retrogradna Venera, določene vplive tega pojava pa čutimo že sedaj, ko se je začela njena "senca".

Vse to se dogaja v znamenju leva, pravi priznana astrologinja Nadiya Shah. Venera bo to pot še enkrat prehodila 23. julija, ko se začne njena retrogradna faza.

Čaka nas intenzivno obdobje, polno negotovosti, presenečenj in tudi razočaranj. "Kljub vsemu je to obdobje zdravljenja, ki nas bo na koncu pripeljalo do tega, da bomo sebe ljubili bolj kot kadarkoli prej." Venera je planet ljubezni. Ko je v retrogradni fazi, se nam lahko vrnejo ljubezni iz preteklosti. "Lahko pa motivira nas, da se oglasimo bivšemu ali bivši. Ali pa preteklosti ne bomo videli v pravi luči. V trenutku nas bo prebudilo iz nostalgije. Morda bomo preveč razmišljali o nekom iz preteklosti ali jim dovolili, da vplivajo na nas. Dobili bomo priložnost, da bomo zares razumeli, koliko smo vredni," pravi Shah, ki v tem obdobju, ker je Venera tudi planet lepote, odsvetuje lepotne posege, nove pričeske in zapravljanje za oblačila in obutev. Verjetno vam bo oktobra žal ...

Kako bo Venera vplivala nate? Preveri svoje sončno znamenje, znamenje svojega ascendenta in znamenje, v katerem je Luna. 

Oven
Romance, spogledovanje, kaj si v resnici želite in tudi igre na srečo. Na vseh teh področjih lahko za vas pride do nepredvidljivih rezultatov. Držite se nazaj!

Bik
Verjetnost, da se pojavi ljubezen iz preteklosti, je pri vas največja. Morda boste vi veliko razmišljali o preteklih zvezah ali se s kom iz preteklosti spet povezali. Imejte v mislih, da boste na stvari gledali drugače, ko se Venera obrne.

Dvojček
Usodni odnosi, ko se vam bo zdelo, da se je ljubezen nenadoma pojavila iz nič. Bodite previdni, še zlasti pa pazite na jezik. Spregovorilo bo vaše srce, a tudi to si lahko premisli ...

Rak
Pazite na izdatke. Mikale vas bodo stvari, ki bodo ustrezale vaši definiciji lepote, nato pa boste spoznali, da ni tako. Ne mešajte denarja in ljubezni.

Lev
V tem obdobju boste kot magnet - na žalost lahko privlačite tudi nepredvidljive dogodke in ljudi. Ko boste mislili, da veste, česa si želite, vas bo pritegnilo nekaj drugega. 

Devica
Kaj se dogaja v ozadju, in to ne le na ravni duše in psihe. Kaj je na področju ljubezni takšnega, kar ne morete deliti s svetom, a se lahko v hipu razve? Ljudje, ki jih boste sedaj spoznali, bodo bolj zapleteni. 

Tehtnica
Če boste začeli mešati prijateljstvo in ljubezen, se pripravite na presenečenje. Vpliv prijateljev na ljubezen bo velik, a na stvari boste pozneje - kot del spoznanja, kako priklicati ljubezen, ki si jo želite - gledali drugače. 

Škorpijon
Radi bi ljubili svojo kariero in občutek, da ste našli svoje poslanstvo. Če s srcem ne boste pri stvari, boste v trenutku vedeli, da ni za vas. Pojavile se bodo divje priložnosti, ki vas lahko na koncu razočarajo. Možne so tudi romance z nadrejenimi in ljudmi na višjih položajih. Čeprav simpatije skrivate, lahko zelo hitro postanejo javne.

Strelec
Mednarodne ljubezni, pustolovska ljubezen ... Vse to lahko prikliče nenadna čustva. To je znamenje, ki sicer obožuje močna čustva, a bodite pozorni. Morda boste spoznali, da je to, kar ste dobili, nekaj povsem drugega, kot ste pričakovali. 

Kozorog
V ospredju bodo tabuji in vaša pripravljenost na raziskovanje vsega, kar vas privlači in česar si doslej niste dovolili raziskati. Iskali boste intimnost in iskrenost. Morda se boste poskušali prepričati, da ste to dvoje že našli, a resnica bo drugačna. Bodite iskreni do sebe. 

Vodnar
To obdobje bo najbolj vplivalo na področje ljubezni - dolgoletna partnerstva ali nove romance. Čakajo vas presenečenja in šoki. Ljubezni in denarja ni pametno mešati, pravijo. 

Ribi
Skozi življenje bi se radi premikali z več ljubezni in še bolj ljubili svoje delo. Izogibajte se romancam na delovnem mestu. V tem času lahko začnete na navade neke druge osebe gledati povsem drugače. 

Komentarjev 1
  • 4krogci 15:43 27.junij 2023.

    Vsako retrogradno stanje mi horoskop kaze kako jr vse oh in sploh supr fajn….mene pa se vedno vsak dan iz kaksne naslovnice JJ strasi!!!