Magazin > Odnosi in prosti čas
87 ogledov

Umirajoči partnerki izpolnil veliko željo

rhonda bivens Facebook
28-letna Ronda, ki je zbolela za rakom, se je poročila s svojo veliko ljubeznijo.

Ronda in Matthew iz Tennesseeja sta že več kot deset let skupaj. V zvezi sta se jima rodila dva otroka, ki pa bosta morala odraščati brez mamice. Ronda je namreč zbolela za rakom. Vse se je začelo z bulo na gležnju. Obiskala je zdravnika, ki ji je zatrdil, da to ni nič resnega, pozneje pa so na žalost ugotovili, da gre za redko obliko raka. Čeprav so ji amputirali del noge, njenega življenja ne morejo rešiti. Njeni zdravniki so ji povedali, da ima le še nekaj dni življenja. Matt je zato sklenil, da ji uresniči veliko željo. "Tistega dne, ko so pri Rondi diagnosticirali raka, sem ji rekel, da nisem pozabil, da sva načrtovala veliko poroko. Če bi se kaj zgodilo, bova našla pot in se še pravočasno poročila,“ je povedal Inside Edition.

Par se je poročil v bolnišnici. "Hotel sem ji dati svoj priimek, preden za vedno odide,“ je še dodal Matt. Koliko časa bo Ronda še lahko obkrožena s svojimi najbližjimi, je zapisano v zvezdah. "Nimam vsega, česar si želim, imam pa vse, kar potrebujem. Zbujam se v bolečinah, a pomembno je, da se zbudim. Moje življenje ni popolno, kljub temu sem blagoslovljena,“ pa je povedala 28-letnica, ki vsem, ki na svojem telesu opazijo spremembe, svetuje, naj se ne zanašajo le na mnenje enega zdravnika.

Komentarjev 1
  • Avatar gujdek
    gujdek 11:19 12.junij 2017.

    Pretresljivo. Podobno, kot februarja lani, ko je umirala enkratna bluegrass pevka Joey Feek. Razjokal sem se... https://www.youtube.com/watch?v=xcpjSMmWUDw