Magazin > Odnosi in prosti čas
88 ogledov

Uporabite te trike in jedel vam bo iz roke

zmenek Profimedias
Psihološki triki, s katerimi mu boste zmešali glavo …

Moškega lahko s temi psihološkimi triki zapeljete na enostaven in zelo subtilen način.

Rdeča barva
Moške privlači rdeča barva, je pokazala študija Univerze Rochester iz leta 2008. Ženske, ki so nosile rdečo barvo, so dobile več povabil na zmenek, zato si le kupite kakšno rdečo šminko, obleko ali bluzo. Njegova pozornost vam bo zagotovljena.

Pomemben je pravi čas
Univerza Newcastle je ugotovila, da ženska, ki je v obdobju ovulacije, moške v tem času privlači bolj kot sicer. Spremeni se njen vonj, ki moške vleče k njej.

Poglej me v oči …
Oči so ogledalo duše ...Različne študije so pokazale, da se možnosti, da osvojite njegovo srce, znatno povečajo, če boste z njim vsaj 35-krat na uro vzpostavile očesni stik.

Nasmehnite se
Ko ujamete njegov pogled, se mu nasmehnite. Takoj boste videti še bolj privlačne, saj boste oddajale toplino. Pazite le, da bo vaš nasmeh iskren. Raziskovalci univerze v Bremnu in Cardiffu so namreč ugotovili, da moški razliko med lažnim in iskrenim nasmehom takoj opazijo. Izdale vas bodo oči ...

Naključni dotiki
Po prvem stiku se ga poskušajte dotakniti – z rokami, nogami, rameni. Naj bo videti kot naključje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.