Magazin > Odnosi in prosti čas
6271 ogledov

V Celju je bilo spet vroče

Sloverotika 2018
1/19
sLOVErotika
V Celju se je začel že 11. sejem sLOVErotika.

Že 11 let zapored sLOVErotika predstavlja osrednji sejemski dogodek na področju zabavne industrije za odrasle pri nas.
Vsako leto privabi 11 tisoč obiskovalcev, polno pa je bilo tudi včeraj, ko so na sejmišču spet odprli vrata. Sejem sicer traja še danes in v nedeljo. 

Organizatorji obljubljajo pestro odrsko dogajanje, šove z ognjem, predstave namenjene samo ženskim očem, solo in lesbo šove, plese v kletki in še. Tudi letos boste lahko obiskali 3 mini teatre, kjer vas bodo pričakali šovi tantrične spolnosti, na razstavnih prostorih pa si boste lahko kupili perilo, igračke in tudi pripomočke, ki pričajo o tehnološki eri – marsikaterega lahko namreč upravljate tudi na daljavo.

Obiskovalci bodo lahko sodelovali
Obiskovalci bodo tudi letos lahko sodelovali pri posameznem dogajanju na odru, se pomerili v jezdenju mehanskega bika, dogajanje v dvorani pa bodo nadzorovala stroga očesa vročih policajk. Nastopajoči, ki bo obiskovalce še posebej navdušil s svojim nastopom in mu bodo podarili največ glasov, bo prejel posebno nagrado 11. Sloverotike za najboljši nastop. Glasovanje bo potekalo na uradni spletni strani sejma www.sloverotika.si.

Med zvezdami letošnjega sejma so Miss Iron, Nomi Melone, Liv Revamped, Vince, Yves Morgan ...
 

Komentarjev 1
  • melanie82 13:35 01.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com