Magazin > Odnosi in prosti čas
4398 ogledov

V javnost pricurljale fotografije iPhona 15 Pro, barve pravo razočaranje

iphone 15 Twitter
50 odtenkov sive ...

Novi modeli iPhona Pro so na prvi pogled veliko razočaranje. "Siva, siva in še malo sive," je barve novih mobilnih telefonov, ki jih je razkril Sonny Dickson, ki je znan po tem, da razkriva Applove skrivnosti, pokomentirala stran GSM Arena.

Na posnetku lahko vidite linijo iPhone 15 Pro, barve pa so poimenovali Space Black, Silver, Blue in Titan Gray, slednja je nadomestila zlato barvo pretekli Pro modelov. Malo več barvnih različic bo na voljo za iPhone 15, ki ga bo mogoče kupiti v modri, rožnati, beli, zeleni in črni barvi.

 V začetku leta 2023 so se pojavile govorice, da bo novi iPhone Pro na voljo v temno rdeči barvi, a kot kaže so to idejo opustili, poroča Index. Komentarji na družbenih omrežjih razkrivajo, da prve fotografije novih naprav potencialnih kupcev niso ravno navdušile. "Tega bom preskočil. S svojim iPhoneom 14 sem popolnoma zadovoljen", "Vsi so enaki, ne vidim razlike v barvah", "Te barve so grozljive", "Zdaj mi je lažje, ker nimam denarja za nov iPhone", "V teh barvah so videti kot kakšne slabe kopije iPhonea," so zapisali razočarani oboževalci Appla.

Apple bo mobilne telefone pod sloganom Wonderlust predstavil 12. septembra. Predvideva se, da bodo predstavili štiri modele: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro in iPhone 15 Pro Max.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.