Magazin > Odnosi in prosti čas
11234 ogledov

V tako vročih šovih so v Celju uživali ljubitelji erotike

Sloverotika 2023
1/30
Anže Petkovšek
Včeraj se je v Celju začel dvodnevni erotični sejem Sloverotika.

Sejem Sloverotika se je po štirih letih vrnil na Celjski sejem. Letos bo sejem predstavljen v popolnoma prenovljeni obliki, s poudarkom na senzualnosti, vročih prizorih, praktičnih prikazih in izobraževalnih vsebinah, ki bodo razkrile skrivnosti, ki jih morda še ne poznate ali si niste nikoli upali nikogar vprašati o njih. 

Obiskovalci so se že včeraj lahko sprehodili med različnimi stojnicami in uživali v različnih šovih, ki so se zvrstili po glavnih odrih. Med drugim je nastopila tudi Kira Queen, vroči Liv in Candy pa sta priredili lezbični šov. Helena Valentine je vročico dvignila s čutnim striptizom, Dolly Diore in Mr. Riddle pa s seks šovom. Obiskovalce pa je pozdravil tudi Damjan Murko. 

Na dogodku so se novega znanja željni Slovenci lahko seznanili s senzualno in erotično vsebino in tudi erotičnimi igračkami ter celo s tantrično masažo. "Tantra predstavlja priložnost za tiste, ki si želijo raziskovati globine tantrične spolnosti in duhovne združitve ter doživeti spolnost na poseben način. Tantra vas nauči, kako obdržati intenzivno zaljubljenost, kot ste jo čutili ob prvem poljubu in prvem dotiku," obljubljajo organizatorji. 

Sejem lahko obiščete še danes. Zadnji šov se začne ob 23. uri. 
 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 18:09 25.november 2023.

    Je bil za trole prenos v živo? Že dva dni so slabo aktivni..Brw Damjan M jim pošilja pozdrave..