Magazin > Odnosi in prosti čas
887 ogledov

V tem znamenju so rojene največje carice!

poslovna ženska Profimedias
Alfa ženska! Je ambiciozna, disciplinirana, organizirana, potrpežljiva, odgovorna, odločna, neustrašna in osredotočena na svoj cilj!

Govorimo o kozoroginjah. To so ženske, ki z obema nogama trdno stojijo na tleh, ne sanjarijo, a si postavljajo visoke cilje. Ker so zelo ambiciozne, vidijo le pot naprej. Težko jih je prepričati, naj opustijo svoje načrte.

Njihova psihična moč je neverjetna. Kozoroginje so zbrane in mirne ter osredotočene na reševanje težav, zato z lahkoto opravijo z izzivi, ki jim jih življenje postavi na pot.

Mnogi imajo občutek, da so hladne in vzvišene, a to je daleč od resnice. Imajo neverjeten smisel za humor. Predane so svoji družini. Samo zanjo je kozoroginja pripravljena žrtvovati svoje cilje.
Kadar so predstavnice tega znamenja vstale z levo noge, so mnogokrat trmaste in pesimistične.

Kozoroginja se ne bo zaljubila na prvi pogled. To enostavno ni v njeni naravi. Z moškimi, s katerimi si ne predstavlja prihodnosti, ne bo izgubljala časa. Ljubezen je resna stvar. Ko se v nekoga zaljubijo, ničesar ne bodo prepustile naključju. Stvari bodo vzele v svoje roke in naredile vse, da osvojijo srce moškega, ki jim je všeč. Partnerju želi ugajati, zato se bo kozoroginja pretvarjala, da on v družini nosi hlače, v resnici pa svoje neodvisnosti za nikogar ne bo žrtvovala. Kozoroginja bo svojega partnerja vedno podpirala. Pomembno ji je, da najde nekoga, ki je tako ambiciozen kot ona.

V postelji rada eksperimentira. Idealni moški zanjo je rojen v znamenju bika ali device, dobro pa se razume tudi z raki.

V skupini žensk boste kozoroginjo takoj prepoznali. Je namreč "ta glavna“. Do prijateljev je mnogokrat materinska. Tudi zanje bi naredila vse. Med njenimi prijatelji boste našli veliko oseb, ki so rojene v zelo čustvenih znamenjih – ribah ali škorpijonu.

Kozoroginje dajo zelo veliko na svoj videz. Prisegajo na klasično eleganco. Pravijo, da je njihovo telo zelo skladno in da so fizično zelo vzdržljive. Ponavadi imajo lepo oblikovane obrvi in čutne ustnice. Njihovo največje orožje pa je nasmeh, ki razoroži moškega. Videti je mlajša, kot je v resnici. 

Kozoroginjam sta status in imidž zelo pomembna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.