Magazin > Odnosi in prosti čas
85 ogledov

V tem znamenju so rojeni odlični ljubimci

seks Profimedias
Spalnice moških, ki so rojeni v teh znamenjih, ne boste zapustili nepotešeni ...

Bik
Velja za najboljšega in najbolj možatega ljubimca od vseh. Njegov libido je ves čas na vrhuncu, zato si biki tudi ves čas želijo fizične bližine. Zanj je seks enako pomemben kot hrana.

Kako ga osvojiti? Zelo bodo veseli majhnih pozornosti. Pri ženskah so še zlasti pozorni na mehkobo in vonj kože. 

Devica
Naj vas njegova zadržanost ne zavede. Če vas devičnik ljubi, boste center njegovega sveta in tudi spalnice. Nihče drug vam ne bo poklanjal tolikšne pozornosti kot moški, ki je rojen v tem znamenju. So izjemno čutni. Za vaše zadovoljstvo bo naredil čisto vse.

Kako ga osvojiti? Zelo je izbirčen, saj išče popolnost. Pazite na higieno, bodite samozavestni in mirni. 

Tehtnica
Tehtnice so odlični in predani ljubimci. So veliki romantiki, ki v postelji zelo radi eksperimentirajo. Spogledovanje jim je v krvi.

Kako ga osvojiti? Pokažite jim svojo romantično plat. Všeč so jim pametne in šarmantne ženske.

Ribi
Moški, ki so rojeni v tem znamenju, so najbolj srečni takrat, ko je njihova partnerka srečna in potešena. Težave zelo radi (in tudi uspešno) rešujejo med rjuhami.

Kako jih osvojiti? Bodite pogumni in naredite prvi korak. Ribice so lene, zato jim osvajalske igrice niso blizu. Ljubijo samozavestne ženske, ki jim bodo brez ovinkarjenja povedale, kaj si od njih želijo.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.