Magazin > Odnosi in prosti čas
36682 ogledov

Vaš horoskop za leto 2021

2021 Profimedia
Nas čaka mirnejše leto?

OVEN

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Ovni, vaš horoskop za leto 2021 izpostavlja predvsem stvari, za katere ste se pripravljeni potruditi. Čakajo vas lepi uspehi na delovnem področju, ki pa bodo terjali tudi veliko truda. Februar bo naporen mesec, večje spremembe pa so možne predvsem novembra. Marsikdaj bodo jeziček na tehtnici uspeha predvsem medosebni odnosi, ki pa bodo večkrat problematični. Imeli boste veliko željo po potrditvi, kar si bodo drugi lahko kaj hitro napačno razlagali. Pozor, reagirali boste izredno defenzivno!

Ljubezenski horoskop
Ko bodo spomladi pognale cvetlice, se bodo razcvetela tudi vaša srca. Tisti, ki ste že dlje časa samski, lahko začnete graditi dolgoročen odnos. Za avanture pa vam leto 2021 ne bo najbolj naklonjeno. Pri vezanih bo najbolj odločujoče dogajanje v jeseni, ko bodo nekatere zveze tudi razpadle.

Oven in denar v letu 2021
Denar bo pritekal, a ga boste spretno tudi spravljali v promet. Za večje prihranke bi se morali lotiti načrtovanja, pa tudi več discipline vam ne bi škodilo. Največjo luknjo v denarnici lahko pričakujete v času okoli vašega rojstnega dne, saj boste vse preveč popustljivi do sebe.

BIK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia
Horoskop za 2021 Bikom napoveduje več sproščenosti. Konflikti bodo nastajali predvsem glede malenkosti, pri katerih ne boste pripravljeni popuščati niti za las. Lahko bi rekli, da boste vse leto trmasto hodili po svoji poti, le da bo večinoma dosti manj napeto kot v 2020. Morate pa zelo paziti, da napetosti ne boste sproščali na napačen način. Najbolje bi bilo, če bi takoj po novem letu začeli s telovadbo in se tega vestno držali prav vse leto. Prazniki vam prinašajo velike skušnjave.

Ljubezenski horoskop 
Vezani boste kar pogosto poslušali pritožbe partnerja, ki se bo lahko počutil zapostavljeno. Kadar pa se boste posvečali ljubezni, boste odlični ljubimci, romantiki in tudi zapeljivci. Prav zato boste tudi samski brez težav osvojili kakšno srce, a le malo vas bo takih, ki boste v letu 2021 začeli dolgoročno zvezo.

Bik in denar v letu 2021
Če vas mika lasten posel in ste že kaj ukrenili v tej smeri, boste našli pravo priložnost. A nikar se ne zaganjajte in res preverite, da bodo vse okoliščine kazale v pravo smer. To zagotovo še ne bo v prvi tretjini leta! Kaže se vam večji izdatek, ki pa se bo dolgoročno obrestoval.

DVOJČKA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Leto 2021 vam prinaša ponavljajoče se težave, ki vam bodo povzročale stres. Prej, ko jih temeljito odpravite, boljše leto vas čaka. Marec bo izredno pomemben! Sicer pa za vas ne bo polovičarstva, saj boste morali na vseh področjih popraviti še celo stare napake. Skladno s tem bo nihalo tudi vaše razpoloženje, a dobra novica je, da vas ne bo pretežko razvedriti. Tekom leta spet prihajajo do izraza otroška prijateljstva in stara znanstva, ki bodo lahko tudi vir zanimivih priložnosti.

Ljubezenski horoskop 
V ljubezni ne bi smeli bežati od problemov. Vaša lekcija je, kako najti različne načine in naposled tudi pravega, ki bo prinesel ljubezensko harmonijo. Samski boste lahko begali iz razmerja v razmerje, se počutili nerazumljene in občasno tudi osamljene. Treba bo vztrajnosti. To naj bo zlato načelo tudi pri vezanih.

Dvojčka in denar v letu 2021
Zanimive poslovne priložnosti v letu 2021 prihajajo preko zvez in poznanstev, marsikomu pa še celo preko ožjega družinskega kroga. Če želite večji finančni priliv, bo treba izvirnosti, ne pa tudi velikih vložkov. Sploh poleti pazite in ne bodite lahkomiselni z denarjem.

RAK

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Preveč se boste pustili premotiti, zato boste šele v drugi polovici leta zares razmišljali o svojih ciljih. Avgust bo prelomen mesec za vas, čeprav vam bo postregel tudi s kakšno grenko lekcijo. A če drugače ne bo šlo, vas bo vsaj to spodbudilo k razmišljanju. Čas bo, da razčistite ali pa preprosto opustite stare zamere, saj se boste lahko na lastne oči prepričali, da nimajo več prav nobenega pomena. Kako daleč boste šli samo zaradi principa, pa je seveda vprašanje zase.

Ljubezenski horoskop 
Čustveno boste težko dostopni celo za tiste, ki jim zaupate. Nagnjeni boste h kopičenju problemov, premlevanju v sebi, kar bo lahko občasno povzročilo prave čustvene eksplozije. Naučite se zaupati. Vezani boste tako še izboljšali svojo zvezo, samski pa bi prav lahko prišli do nje, če si boste le upali vsaj malo tvegati.

Rak in denar v letu 2021
Nagnjeni boste k stiskaštvu, razen v redkih obdobjih, ko se boste odločili, da smete tudi malo uživati v privarčevanem denarju. Če ste planirali večjo investicijo v 2021, računajte z zakasnitvami. Horoskop vam ne svetuje, da bi iskali zasilne rešitve. Veliko bolje bo, če počakate.

LEV

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

V nekaterih obdobjih boste nemočni glede sprememb, ki se bodo dogajale okoli vas. Sploh maja in oktobra vas bo kar težko prenašati, saj boste vedeli vse za druge, zase pa bolj malo ali sploh nič. Ne pustite si vzeti samozavesti in ne vsiljujte drugim svoje volje, pa bo šlo! Na splošno boste namreč do drugih bolj popustljivi in tudi dobra družba, vendar si boste pogosto nalagali več, kot lahko doseže en sam človek. Računajte tudi s tem, da boste večji del leta kar polno zaposleni.

Ljubezenski horoskop 
Karkoli vam že prinaša ljubezenski horoskop 2021, bo prej olajšanje kot pa dodatna skrb. Čas je, da zadihate in spoznate svoja čustva brez zunanjih pritiskov. Če vam to omogoča partnerski odnos, ste lahko samo veseli in ga negujete z drobnimi pozornostmi skozi vse leto. Samski se boste zaljubljali v napačne, a vaš ljubezenski optimizem bo brezmejen!

Lev in denar v letu 2021
V poslu se vam obetajo naporna pogajanja, ki pa vam lahko prihranijo veliko denarja. Sploh če imate lastno podjetje ali vodilno delovno mesto, boste še toliko bolj motivirani. Znali boste iti tudi na nož, saj vam bo uspeh izjemno pomemben. Finančne koristi pa mu bodo sledile z rahlim zamikom.

DEVICA

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Veliko pomembnih stvari v letu 2021 se bo vrtelo okoli popolnosti. Novost bo, da boste tokrat pripravljeni popuščati, saj bodo tudi zahteve včasih prav nerealno visoke. Leto se začenja z napornim tempom in tudi v času, ko bodo drugi na dopustih, boste vi garaško razpoloženi. Jesen pa vam prinaša bolj ležeren tempo, s tem pa tudi jasnejša vprašanja o tem, kaj si želite. Možne so večje spremembe, s katerimi boste presenečali okolico. Če boste jasno postavili svoje zahteve, boste uspešni.

Ljubezenski horoskop
Samski lahko pričakujete zveze, pa tudi vezanim se ni bati, da bi ostali sami. V letu 2021 bo partnerstvo zelo pomembno področje, kjer boste dobili veliko podpore in naklonjenosti. Lahko se boste na novo zaljubili v partnerja ali staro simpatijo, če ste samski. Vsekakor bodo imeli prednost odnosi, ki že imajo neko preteklost.

Devica in denar v letu 2021
Marsikateri med vami bo letos menjal službo, napredoval ali pa doživel nepričakovan preobrat. Finance sicer ne bodo šle v nebo, bodo pa lepo in stabilno rastle. Vprašanje bo predvsem, kako dobro boste izkoristili nepričakovane priložnosti in kako realno znate oceniti svoje sposobnosti.

TEHTNICA

horoskop, tehtnica | Avtor: Profimedia Profimedia

Letni horoskop 2021 vam prinaša veliko dilem. A hitro boste ugotovili, da je bolje, če se manj vznemirjate in se več ukvarjate s stvarmi, ki vas zagotovo veselijo. Medosebni odnosi vam bodo prinašali veliko pozitivnih občutij, zaradi povečane empatije pa tudi nekaj skrbi. Vsekakor vam polagamo na srce, da ne vtikajte nosu v vsako zdraho, pa če se vam nekdo še tako smili. Takšni nepomembni dogodki bodo vir stresa, sploh poleti pa si lahko z njimi nakopljete celo večje neprijetnosti.

Ljubezenski horoskop
Maj bo vaš mesec za ljubezen, drugače pa v letu 2021 čustveno področje nikakor ne bo enostavno. Večkrat se boste morali prepričati, da ste se prav odločili, ali pa se celo ponovno odločiti, pa čeprav enako kot že večkrat prej. Do konca leta pa vam bo brez dvoma jasno, da je odločitev pravilna, zato le brez skrbi.

Tehtnica in denar v letu 2021
Kažejo se vam ugodne možnosti pri delu s tujim denarjem, ki se lahko pojavi tudi povsem nepričakovano. Odlične priložnosti imate vsi, ki delate v bančništvu ali urejate kakšne družinske materialne zadeve. Preverite tudi, kaj lahko privarčujete pri rednih izdatkih, možnosti bodo.

ŠKORPIJON

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Pričakujte vzpone in padce, saj vas horoskop za leto 2021 popelje na pravi vrtiljak. Včasih bo dogajanje bliskovito, sploh sredi leta se vam bodo načrti rušili kot hišica iz kart. Včasih pa boste uživali v razgledu in dobri družbi. Vaši cilji za 2021 bodo terjali precej prilagajanja. Mnogi se boste tega naučili zgrda in zamudili dobre priložnosti v februarju in marcu. Nekaj priložnosti za popravne izpite bo jeseni, vendar boste potrebovali pomoč ali strokoven nasvet.

Ljubezenski horoskop - Škorpijon
V ljubezni boste še posebno samski ranljivi, saj boste hitro užaljeni. Sovražili boste idejo, da vas kdo razvaja ali kakorkoli manipulira z vami, medtem ko boste sami najbolj uživali ravno v tem. Tudi vezani si boste prizadevali za enakopravnost s partnerjem, še raje pa boste kar sami prevzeli krmilo zveze.

Škorpijon in denar v letu 2021
Vaše finance bodo precej nihale, a če boste konec leta potegnili črto, bo rezultat zadovoljiv. Večje prodaje, menjave ali kompenzacije bodo pomemben vir prihodka ali materialnih ugodnosti, vendar lahko za seboj potegnejo nepričakovano delo.

STRELEC

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Vaše ambicije bodo veliko večje od realnih možnosti. Letni horoskop 2021 za Strelce pravi, da se boste morali zadovoljiti z manj, kot si želite, in včasih še celo pri tem popuščati. Vaše najboljše možnosti niso v zvezi z načrti, pojavljale se bodo spontano in nepričakovano. Manj, kot boste obremenjeni s predsodki in pričakovanji drugih, bolje vam bo šlo. V marsikaterem pogledu boste rušili družinsko tradicijo, kar vam bo svojevrsten vir zadovoljstva.

Ljubezenski horoskop
Ljubezensko življenje v 2021 bo terjalo spretne kompromise, pa še se boste včasih počutili prikrajšane. Sitnarjenje vas bo mučilo predvsem v začetku pomladi, medtem ko boste v nekaterih poletnih obdobjih lahko vzkipljivi, če bo sitnaril partner. Samski, če se boste podajali v avanture, se ne slepite, da boste iz tega dobili zvezo.

Strelec in denar v letu 2021
Možni so nepričakovani karierni preobrati, saj se vam bo denar na trenutke ponujal kar sam od sebe. Kako daleč boste šli, je seveda stvar izbire, vendar bi morali upoštevati tudi obveznosti, ki jih imate in jih boste nedvomno morali tudi obdržati, če ne celo povečati. Ne zadolžujte se v upanju na nenavadno velike vsote prihodkov.

KOZOROG

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Horoskop 2021 Kozorogom obljublja, da boste poželi nekatere dolgo pričakovane rezultate svojega truda. Še posebno finančno ugodni bodo februar, avgust in oktober. Če si želite spremembe, pa bodo vaše možnosti najboljše aprila. Ovirale vas bodo predvsem skrbi, ki jih boste s svojim pesimizmom znali precej napihniti. Kadar boste v dvomih, si zapišite argumente za in proti. Logika bo vaš trden zaveznik tudi, ko vas bodo drugi nagovarjali v kaj nenavadnega.

Ljubezenski horoskop 
Zveze bodo dobre, če vam bodo nudile dovolj stabilnosti. Nekateri boste v želji po boljši partiji spakirali kovčke in jih odnesli k drugi osebi, a le, če bo vse dovolj natančno dogovorjeno. Vendar pazite. Ljubezenski horoskop 2021 vas opozarja pred naivnostjo, zaljubljali se boste v napačne osebe.

Kozorog in denar v letu 2021
Priložnosti za zaslužek bo dovolj, vendar boste natanko vedeli, kam bo šel dodatni denar. Možni so večji nakupi in različne investicije. Razmišljali boste zelo realno in dolgoročno, tako da boste lahko tudi dobro svetovali drugim. Če imate lasten posel, bodo manjše spremembe prinesle velike koristi.

VODNAR

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Uspešni boste, če boste našli prave načine sodelovanja z drugimi. Vaša posebna spretnost v letu 2021 bo obvladovanje turbulentnih situacij, ki jih še zlasti v začetku pomladi in konec poletja ne bo manjkalo. Pomemben bo način, kako boste motivirali ostale vpletene. Kadar boste imeli s tem težave, boste navsezadnje vedno odkrili dvom pri sebi, ki pa bo večinoma tudi upravičen. Imeli boste dober nos za stvari, ki se še niso zgodile in za detajle, ki jih bodo drugi spregledali.

Ljubezenski horoskop 
Ljubezenska sreča v 2021 bo temeljila na skupnih interesih in pa na čim več prostega časa, ki ga boste vezani lahko preživeli s partnerjem. Samskim pa horoskop svetuje, da se ukvarjate s svojimi konjički in imate pri tem odprte oči za sorodno dušo. V letu 2021 je za vas možna sklenitev dobre dolgoročne zveze.

Vodnar in denar v letu 2021
Obetajo se vam priložnosti za napredovanje, kar bo imelo seveda ugodne posledice tudi v vaši denarnici. Pazite le, da si ne boste nalagali več, kot zmorete. Če se boste osredotočali le na materialno področje, si boste nakopali težave v medosebnih odnosih, marsikdo med vami pa tudi pri počutju! Pomembno bo, da boste imeli dovolj prostega časa.

RIBI

horoskop | Avtor: Profimedia Profimedia

Vaš letni horoskop 2021 daje velik poudarek na čustveno področje, ki bo pogojevalo tudi vaše splošno počutje in voljo do življenja. V praktičnem pogledu vam bo šlo čudovito, čeprav boste v sebi večkrat negotovi. Vsako spremembo boste sprejeli z rahlimi zadržki. Koristilo vam bo, da se boste lahko veliko in iskreno pogovarjali z ljudmi, ki jim zaupate. Za marsikateri problem leta 2021 velja, da več glav več ve! Obenem pa vam bodo prav stiki z bližnjimi prinašali veliko zadovoljstva na vsakdanji ravni.

Ljubezenski horoskop 
Ljubezenski neuspehi preteklih let se bodo končno razkadili in lahko si boste ustvarili takšno življenje, kot si ga želite. Nekateri s partnerjem, drugi pa sami, oboje je super! Počutili se boste, kot da je sredi pomladi končno nekdo dvignil tančico z vaših oči in da končno vidite stvari takšne, kot so v resnici.

Ribi in denar v letu 2021
Pomembno vprašanje, ki bo v veliki meri vplivalo tudi na vaše finance bo, kaj lahko vi storite za druge. Če delate v storitvenih dejavnostih, so to seveda dobre novice. Po drugi strani pa to lahko pomeni dodaten vir prihodka, pomembno uslugo ali pomoč vplivnega prijatelja. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.