Magazin > Odnosi in prosti čas
77 ogledov

Vaša zgodba: "Bivša me gola ne privlači"

moški Shutterstock
Moram priznati, da sem doživela že veliko slabih zmenkov, tale je bil pa absolutna groza!

Spoznala, ali bolje rečeno "kliknila" sva se prek takrat zelo znanega družabnega omrežja. Dečko se mi je zdel zanimiv, športen, komunikativen, sicer brez jasne profilne fotografije, pa dobro …

Zmenila sva se za kavo. Na dogovorjeni dan sem ga čakala. Minilo je 10 minut, pa 20, čez pol ure sem si rekla, da ga očitno ne bo, in sem odšla. Čez nekaj ur sem dobila sporočilo, da je bil grozno zaseden v službi in da ni mogel prej do telefona. Mja, sem mu dala še eno možnost.

V drugem poskusu se je celo prikazal, ampak bi bilo bolje, da se ne bi! Če bi že lahko zamižala na obe očesi in še izbrisala možgansko spominsko kartico, potem bi njegov videz zanemarjenega neobriteža v razvlečeni trenirki in svežim herpesom čez tretjino ustnice mogoče lahko rešila njegova osebnost. A tu je šele pokazal svojo pravo naravo! Po brezciljnem sprehodu na obrobju mesta je dvakrat namerno preslišal moje vabilo na kavo, da se malo ogrejeva (bil je res hladen zimski dan), ves čas se je pritoževal nad faksom in študentskim delom, razlagal, kako ga vsi izkoriščajo in kako so ga nazadnje še razrešili z mesta trenerja nekega mladinskega kluba.

Piko na i je postavil z dolgovezenjem o bivšem dekletu in o tem, kako se je zadnji trenutek odločil, da ne bo njen prvi, ker da ga gola ne privlači. Najin pošastni zmenek je zaključil z nasveti, kako pravilno barantati na tržnici v Španiji in skorajšnjim skokom v bližnji grm, ko sem mu sporočila, da v nasproti vozečem avtomobilu pome prihaja oče.

Naslednji dan so deževala njegova občudujoča SMS-sporočila, ki so naju opevala kot usojena drug drugemu. Moj kratek SMS s pojasnilom o moji nezainteresiranosti je prinesel njegov otročji in užaljeni komentar, da sem "ulična prodajalka ljubezni", vendar v dosti bolj vulgarni obliki.

Nikakor uspešen, pa vendar nepozaben zmenek … v negativnem smislu.

Mirabella

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.