Magazin > Odnosi in prosti čas
37 ogledov

Vaša zgodba: "Greva se poljubljat"

punca Shutterstock
Imela sem veliko groznih zmenkov, ampak ta je bil res najslabši. Bilo je decembra, zunaj je bilo zelo hladno, padal je sneg. S fantom, s katerim sva se že dlje časa pogovarjala preko Facebooka, sva se dogovorila za zmenek.

Dobila sva se nekje v bližini njegovega doma, ker je rekel, da bližje ne more priti. Tako sem morala jaz do njega. Prišel je z 20-minutno zamudo in svojim prijateljem, za katerega mi seveda ni povedal, da bo zraven.

Ker je bilo zunaj zelo mrzlo, sem namignila, da bi lahko šli na kavo, ampak se je delal, da me ne sliši. Dve uri smo sedeli pred šolo in zmrzovali. Nakar je naenkrat rekel, da mu je dolgčas in da se lahko greva poljubljat. Ker mi fant ni bil všeč, sem se delala, da ga ne slišim, in sedela tam še eno uro na mrzlem, dokler očim ni prišel pome.

Takoj ko sem se usedla v avto, sem dobila SMS-sporočilo, da me ljubi. Sledilo je še 20 podobnih sporočilc, vendar nisem odgovorila. Ko sem ga potem srečala v srednji šoli, kamor sem se vpisala, je vedno gledal v tla in se delal, da me ne pozna. Pa saj je boljše tako!

Pikapoka

Komentarjev 3
  • reider 20:11 06.avgust 2013.

    ma fant je hotel stvar bolj nahitro opravit jebi ga hehe.Ma kaj je ludam,da na zmenke prpeljejo še kterga sabo ej.ma nihče tu sem zravn ne spada.Sicer pa men poznana zgodba heh.Lp

  • KLOBO 12:20 26.julij 2013.

    Novinarčki, a vam je zmanjkalo navdiha !! Dejte no kaj bolj pametnega......

  • speris 11:56 26.julij 2013.

    srednja? To je bolj vrtec/osnovna sola ..