Magazin > Odnosi in prosti čas
42 ogledov

Vaša zgodba: "Jaz sem lačen, grem domov"

par Shutterstock
Ta zmenek se je zgodil skoraj točno eno leto nazaj, na moj 27. rojstni dan. Bila sem zmenjena s fantom, recimo mu Jani.

Dogovorila sva se, da se popoldne dobiva v Kranju, v centru katerega sem živela. Prišel je pome, me poljubil in rekel, da greva do jezera v Preddvoru, kjer do takrat še nisem bila. Torej sva šla do jezera, sprehajala sva se ob njem in pogovarjala. Ni bil tako zelo zanimiv pogovor.


Potem pa sem dobila klic, da je moj avto popravljen in da ga naj pridem iskat, ter vrnem nadomestni avto. In sva res šla po moj avtomobil, katerega še niso čisto sestavili, zato je trajalo še dve uri, preden sva lahko odšla.

Bilo je že dokaj pozno, sedem zvečer, pred tem sva se pogovarjala, da me pelje na kosilo. Lahko si mislite, da sem bila že precej lačna, zato sva se vsak s svojim avtomobilom peljala do neke gostilne, ki pa je bila zaprta. Pomislila sem, da me bo pa že kam drugam peljal. Navsezadnje je bil moj rojstni dan in kateri fant še pusti svojo punco lačno, in to celo na njen rojstni dan! A on je namesto tega le rekel: "Veš, pozno je že, jutri delam, pa še lačen sem, zato grem kar domov." Pustila sem ga nekaj dni kasneje.

Ana Luna

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.