Magazin > Odnosi in prosti čas
44 ogledov

Vaša zgodba: "Takoj je začel plezati po meni"

zmenek Shutterstock
Spoznala sva se na "klik", najprej po telefonu, kjer sva se ujela takoj, pozneje sva se dobila. Ker ni bil iz mojih krajev, sva se zmenila, da se dobiva na pol poti do morja.

Na začetku sva šla v trgovino kupit pijačo in prigrizek, saj sva se dogovorila, da bova preživela večer na plaži.  Ko sva prišla do blagajne in do računa, se je obrnil stran, tako, da sem plačala jaz. To me niti ni zmotilo, vse od tukaj naprej je pa bil polom večera.

Očitno je imel fant drugačne načrte, kot jaz. Ko sva prišla do plaže je začel plezati po meni, me božati, pa čeprav sem mu dala jasno vedeti, da je to samo druženje in nič drugega. Pika na i je bila, ko me je želel poljubiti in mi rignil v usta z pridihom piva in cigaret. Lahko si predstavljate mojo reakcijo.

Zlagala sem se, da me boli glava in da želim iti domov. V tišini sva se odpravila do avta. Na poti do najinega cilja pa je razlagal samo o svoji bivši, od tega kje sta se poznala, zakaj sta končala, imena njenih hišnih ljubljenčkov ... Pot je trajala pol ure, vmes si je še z mezincem brskal po nosu. Bilo je poletje in v avtu tudi vroče in ko sem omenila, če lahko prižge klimo, je rekel, da ne, ker se boji, da bi se prehladil.  V isti sapi je začel že delati plane, kako bi šla lahko naslednji vikend skupaj na morje, na dopust.

Vse, kar sem lahko naredila, je bilo le to, da sem se nasmehnila in odšla v svoj avto. Na koncu je še prišel do avta, me želel objeti in poljubiti, tukaj se je pa vse končalo. Drugi dan sem še dobila nekaj njegovih sporočil, vendar na njih nisem odgovarjala. Po takem zmenku, polnem polomij, ga res nisem želela še podrobneje spoznavati.

Kalina

Komentarjev 1
  • reider 20:18 06.avgust 2013.

    Kar na prvem zmenku plazit po kom je malo tu mač. Čeprav vem,da obsojati ljudi po prvem srečanju ni pošteno.Tukaj je trema itd..