Magazin > Odnosi in prosti čas
536 ogledov

Veliki letni horoskop

horoskop Profimedias
Horoskop. Kaj vas čaka v letu 2016?

oven | Avtor: Profimedias Profimedias

OVEN

Leto 2016 vam bo ponudilo priložnost za znatne in korenite spremembe, ki bodo sčasoma prinesle večjo stabilnost in vsebino vašemu življenju. Spopadali se boste z različnimi situacijami, kar kaže na odgovoren in zrel odnos pri oblikovanju svojih odločitev. Vse skupaj vas bo sprva presenetilo, tako da bo težko razumeti, ko vam bo končno uspelo nekaj, za kar se trudite že precej časa. V nekaterih pogledih vam leto 2016 torej ponuja možnost, da svetu pokažete svoje prave sposobnosti in potenciale, ki jih nosite v sebi.

Ljubezen

V začetku leta lahko pričakujete nekaj ljubezenskih napetosti, saj vas bodo vodile bolj ali manj nezavedne težnje po enakovrednosti znotraj odnosa. Za vezane to lahko pomeni, da boste imeli svoje uporniške trenutke, samski pa utegnete oklevati in se spraševati, če si zveze sploh želite. Verjetno najbolj kritično obdobje za vašo ljubezen pa bo proti koncu pomladi, ko bodo vaše skrivne strasti neustavljivo udarile na plano. Če jih ne boste mogli sproščeno izraziti v svojih najbolj intimnih razmerjih, se lahko prevesijo v nezmernost pri hrani, denarju ali v spolnosti.

Denar in služba

Skozi vse leto lahko pričakujete stabilen denarni tok, pazite pa, da ne boste septembra prekomerno zapravljali. Vprašanja v zvezi s krediti  in dedovanjem bodo aktualna v začetku poletja. Ugodni obdobji za službo sta v začetku leta in v začetku poletja. Kaj boste dejansko dosegli, je precej odvisno od tega, kako dobro se boste znašli v pogajalski vlogi in kako spretno boste izrazili svoja pričakovanja.

Počutje
Vaše skrbi in dileme vas bodo večino časa spremljale kot nekakšen oblak, kar bo vplivalo tudi na vaše počutje. To se bo še posebno poznalo pri spanju. Pazite, da ne boste v svojih mislih napihovali skrbi čez vse meje, saj bo to še okrepilo vaše agresivne odzive, za seboj pa lahko potegne tudi glavobole ali prebavne težave.

bik | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

BIK

Leto 2016 za vas ne bi moglo biti bolj jasno: začeli ga boste na enak način, kot ga nameravate končati, držali boste stalen tempo in odlično izkoristili svojo neverjetno odpornost pri premagovanju ovir, ki vas čakajo na poti. Za vas bo dovolj dobro le, če boste najboljši. To pa bo hkrati tudi glavni vir razočaranj za vas v tem letu. Občasno se bo namreč vendarle našel kdo, ki vas bo prekašal, pa če se boste še tako trudili. Takrat se bodo vaša nakopičena čustva znala zelo burno izraziti.

Ljubezen
Občasno se bodo sicer pojavljale dileme, pa tudi ugodne priložnosti za povezovanje ljubezenskega življenja in finančnih ali drugih praktičnih koristi. Dokler pri tem ne bodo zapostavljena niti čustva niti vaši praktični interesi, bo seveda vse lepo in prav. Še zlasti v začetku in na koncu leta pa vendarle pričakujte nekaj težav iz tega naslova. Po svoje boste v teh obdobjih odkrivali nov pomen skupnosti in skupne koristi. Čeprav bodo samskim prvi poskusi lahko prinesli kakšno razočaranje, ki vam bo poleg ljubezenskih podrlo tudi poslovne načrte, pa vam še na misel ne bo prišlo, da bi kar obupali.

Denar in služba
Na službenem področju se vam največ možnosti za preboj odpira jeseni, sicer pa bo za vas leto 2016 predvsem leto utrjevanja in drobnih izboljšav vašega položaja. Največ vam bo prinesla vztrajnost, pa tudi brez potrpljenja ne bo šlo. Izkazali se boste v situacijah, ko bodo drugi odpovedali, in dokazali, da ste bolj zanesljivi, bolj učinkoviti in da imate dober občutek za svoje delo.

Počutje

Pričakujte nekaj težav in nervoze v tesnih prostorih in v gneči. Najbolj naporni obdobji za vaše počutje bodo ob koncu pomladi in v začetku jeseni. Možne so še zlasti težave s kožo in lasmi, pa tudi poslabšanja živčnih in želodčnih težav. Sicer pa se bodo v letu 2016 zaključile nekatere težave, s katerimi se spopadate že dlje časa.

dvojčka | Avtor: Profimedias Profimedias

DVOJČKA

Že takoj v začetku leta 2016 se boste morali ustaviti in umiriti ter se osredotočiti na dane zadeve, večinoma na področju denarja, premoženja in vsega materialnega imetja. Že najmanjša podrobnost bo lahko pomembno vplivala na vaše finančno stanje in to bi utegnil biti učinek, ki ga boste občutili skozi vse leto. Čeprav za dvojčke velja, da si radi privoščite več, kot bi si morda smeli, leto 2016 ne bo pravo za nepremišljeno zapravljanje. Še najmanj, če je v vašo denarnico vpleten še nekdo drug, pa naj bo to partner, delodajalec, zaposleni ali banka.

Ljubezen
Proti koncu januarja se boste soočili s strahom, da bi izgubili zanimanje svoje ljubljene osebe. Vaše reakcije bodo znale biti izjemno burne in težko boste razumeli, da partner preprosto potrebuje več časa zase ali da ima vaša simpatija željo po večji neodvisnosti. Pozno pomlad bodo zaznamovale skušnjave, vendar vedite, da bi utegnila biti cena nezvestobe v tem obdobju še prav posebno visoka. Največ podpore v ljubezni pa boste deležni jeseni, ko se bo vaše ljubezensko življenje končno uskladilo še z nekaterimi drugimi pomembnimi področji vašega življenja.

Denar in služba
Vaš horoskop za leto 2016 je v znamenju ambicij in želje po moči. Vaše velike ambicije vam bodo dale potrebno odločnost in spretnosti, da boste prevzemali vajeti v svoje roke. Pri tem pa vam ne bo šlo le za posamezne delovne zadolžitve, pač pa tudi za svoje sodelavce. Še posebno v začetku poletja se ne boste ustrašili nobenih sredstev za dosego svojih ciljev, kar velja tudi za tiste, ki iščete službo.

Počutje

Še posebno od februarja do maja, sicer pa po malem skozi vse leto, bodo vaša prebavila na udaru zaradi stresa. Če boste leto začeli bolni, je tudi to znak, da ste preobremenjeni. Sicer pa vam 2016 prinaša nekaj več možnosti za okužbe zgornjih dihal, prav tako pa ne bo odveč, če boste nekoliko bolj pozorni na svoj krvni sladkor.

rak | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

RAK

Leto 2016 vas bo močno spodbujalo, da storite vse kar lahko, da bi razvili svoje prirojene talente in ugotovili, kako vam lahko kar najbolje koristijo. Za tiste, ki se še vedno niste pripravljeni soočiti s spremembami, to lahko pomeni nekaj nizkih udarcev, naposled pa boste v vsakem primeru prišli do točke, ko boste pripravljeni odpreti vrata za nekaj novega. In tokrat lahko stavite, da vas bo to zares veselilo! Kljub temu pa je priporočljivo, da pazljivo nadzorujete svoje odhodke in se izogibate zapravljanju denarja, kar se pogosto zgodi, kadar Jupiter potuje skozi vaše znamenje.

Ljubezen
Na splošno boste manj osredotočeni na svoje cilje v zvezi z domom in družino, saj se bodo vaši najdražji izkazali v pozitivni luči tako v smislu podpore kot tudi čustvene zrelosti. Kakšnih posebnih in dolgotrajnejših konfliktov torej ni pričakovati, boste imeli pa v začetku pomladi sami nekaj težav zaradi zelo čustvenega dojemanja sveta. Pred sredino leta boste morali opraviti tudi s svojimi posesivnimi občutki in se naučiti, da celo ljudje, ki vam največ pomenijo, potrebujejo dovolj prostora, da lahko zadihajo. Takrat boste pripravljeni iti na vse ali nič. A ne skrbite. Do konca eta boste prav gotovo ugotovili, da imate vse, kar potrebujete za srečno ljubezensko življenje!

Denar in služba
V letu 2016 boste znali pametno uporabiti svojo energijo bodisi v obstoječi službi ali pa v prizadevanjih za novo. Čeprav boste morali biti drzni in večkrat celo na robu, pa le ne pozabite na pravila in zakone.Na področju denarja vam dobro kaže, največji vplivi v 2016 pa bodo posredni. Lahko gre za spremembe v službi ali pa za posledice določenih pravnih zadev. V splošnem lahko pričakujete, da bodo vplivi spomladi negativni, jeseni pa pozitivni.

Počutje
Večino leta bo vaše počutje dobro, kar se bo  videlo tudi navzven. Kljub temu pa ne pozabite, da bo za ohranjanje dobrega počutja nujno malo več reda. Sicer pa lahko pričakujete predvsem prebavne težave, ki bodo najverjetneje prišle z roko v roki z vašimi čustvenimi vzponi in padci, možna pa je tudi bolečina v hrbtu.

lev | Avtor: Profimedias Profimedias

LEV

Tudi v letu 2016 vas bo spremljal občutek, da se vam dogajajo usodne stvari, na katere imate bolj malo vpliva. Še posebno ob koncu leta boste naleteli na nekaj resnih odločitev, ki bodo povzročile bistvene spremembe v načinu vašega življenja. Pri sprejemanju teh odločitev se boste zanašali na ljudi, ki jim najbolj zaupate, in izkazalo se bo, da vam bodo v veliko pomoč. Kljub temu pa ne sklepajte prehitro in ne mislite, da je pred vami resnobno leto. V večini primerov boste namreč z obveznostmi in resnimi odločitvami odlašali vse do zadnjega. Tokrat celo brez kakšnih usodnejših posledic!

Ljubezen
Levi, vaš ljubezenski horoskop 2016 vam obeta še več napredka na področju resnih zvez oziroma na splošno zorenja v čustvenih zadevah. Še bolj kot doslej vam bo jasno, da ne morete deliti svojega življenja s komerkoli. Konflikti, ki se bodo zaostrovali v pozni pomladi, bodo tako najverjetneje pripeljali do razhodov. Čeprav bo to sprva za vas boleče, pa si boste čez nekaj časa lahko čestitali, saj boste s tem na nek način napravili prostor za novo, stabilnejše partnerstvo in globljo povezanost. Določene simpatije, ki se bodo razblinile proti jeseni, pa bodo takorekoč še zadnji koščki iluzije, ki jih bo potrebno postaviti na realna tla. Lahko bi rekli, da boste letos s »pravim« ali pa z nikomer.

Denar in služba
Priložnost, ki se vam bo ponudila že kmalu v začetku leta, bo šele čez nekaj časa pokazala svoj pravi obraz, zato ne prehitevajte z dejanji. Največ profita v letu 2016 si lahko obetate od vsakdanjih oziroma manj glamuroznih del. Sredi jeseni lahko pričakujete večje prilive. Najbolj ugoden čas za vaše ambicije pa bo proti koncu leta, ko boste tudi lahko uresničili donosne praktične zamisli.

Počutje
Večino leta 2016 bo vaše počutje pod nadzorom. Možne so kakšne manjše zdravstvene težave, pa tudi tiste, s katerimi se spopadate že dlje časa, se bodo najverjetneje nadaljevale, še posebno če so vezane na krvni sladkor ali hormone. Stres bo vplival predvsem na vaš krvni pritisk. Če si že dolgo niste izmerili holesterola, je to priporočljivo čim prej.

devica | Avtor: Profimedias Profimedias

DEVICA

V letu 2016 boste velikokrat ugotovili, da ni vse zlato, kar se sveti. V skladu s tem tudi vaš vsakdanjik ne bo vedno takšen, kot si ga boste zamišljali. Toda vi ste pravzaprav optimist – kljub temu, da te lastnosti ne boste našli v večini opisov vašega nebesnega znamenja. Vaše življenje se končno umirja, zato je to pravo leto, da začnete ponovno graditi na odnosih, ki imajo sedaj veliko več možnosti, da trajajo in se razvijajo v prihajajočih letih. Pri znancih pričakujte določeno stopnjo nepopustljivosti, včasih tudi neiskrenosti. Ključna strategija je, da so vaša sporočila jasna in nedvoumna in da strogo določite meje.

Ljubezen
Na čustvenem področju boste izjemno dovzetni za ljudi, ki bodo sami v fazi nekih večjih sprememb in bodo vplivali na vašo željo, da bi jim pomagali. Žal se bo najpogosteje izkazalo, da niso vredni vaše skrbi in nege, a ko boste to uvideli, bo večinoma že prepozno. Z malo spretnosti pa boste imeli vendarle veliko podpore, da bi našli in prepoznali vse tiste vzorce, ki vam izpodbijajo samozavest. Če to pomeni, da se boste morali sem in tja nekoliko bolj odločno postaviti zase, pa vam bo to tudi na dolgi rok le koristilo!

Denar in služba
Leto 2016 vam prinaša veliko priložnosti, da boste lahko iztržili največ iz svojih talentov in sposobnosti. Pri denarju pa bo za vas ključnega pomena ravnovesje. Lažje ga boste vzdrževali v zadnji četrtini leta, po tem, ko boste razrešili določene odnose in sodelovanja, za katere menite, da vam prinašajo finančna sredstva. Bolj ko se boste bali, da bi kaj izgubili, slabša izhodišča si boste ustvarili za svoje cilje.

Počutje
Vaše počutje bo v letu 2016 zahtevalo nekaj več pozornosti. Pričakovati je nekaj težav, povezanih z bolečino, poleg tega pa tudi nemirno razpoloženje, ki prav tako ne bo ugodno vplivalo na vaše počutje. Še posebno pazite na svoj želodec oziroma na splošno bodite pozorni, kaj jeste. Tudi na alergije ne boste imuni, čeprav ni nujno, da bo šlo za trajne težave.

tehtnica | Avtor: Profimedias Profimedias

TEHTNICA

Tehtnica se predstavlja s številnimi kvalitetami: dobra sodba, družbena drža, odličen okus, pravičnost in mir. V praksi pa so te lestvice le redko v ravnotežju. Že celo majhno neravnovesje vas zna spraviti iz tira in tako hitro izgubite pot, po kateri želite hoditi. Vaša kariera se bo v letu 2016 razcvetela, vendar pa to ne bo prineslo večjih sprememb v domačemu življenju. Lahko bi celo rekli, da se boste skozi vse leto bolj ali manj aktivno ukvarjali s tem, kako bi uravnotežili obe skrajnosti.

Ljubezen
Verjetno med vsemi astrološkimi znamenji prav vam največ pomeni partnerstvo. In v tem pogledu vam ljubezenski horoskop 2016 prav gotovo prinaša spremembe. Če že ne govorimo o drugi osebi, pa boste proti koncu leta prav gotovo imeli popolnoma drugačen pogled na ljubezen, skupnost in celo spolnost. Tudi če se leto za vas ne bo začelo najbolj ugodno oziroma če boste še vedno reševali stare stvari, pa bi morali biti vsaj na valentinovo že prave volje bodisi za zmenke ali pa za muckanje s svojim dragim oz. drago. Najbolj zahtevne odločitve vas čakajo konec marca, najbolj produktivno ljubezensko dogajanje pa septembra.

Denar in služba
Če si želite spremembe na službenem področju v letu 2016, boste našli pravo izhodišče nekje v bližini doma. To lahko pomeni dobesedno okolico, delo od doma, ali pa tudi namige s strani vaših domačih in prijateljev. Na področju denarja vam leto 2016 prinaša možnost, da nekoliko več privarčujete. Maj bo ugoden za posvete in načrtovanje, morda celo za dodatno obogatitev vaših prihrankov. Predvsem septembra pa bodite še posebno previdni pri vseh odločitvah, ki zadevajo denar.

Počutje
V februarju in marcu bo priporočljivo nekoliko bolj popaziti na kilograme in na holesterol, sicer pa bo vaše počutje v letu 2016 dokaj dobro. Morebitne težave, ki bodo lahko prišle na dan v posameznih obdobjih, bodo večinoma hitro odkrite, razjasnjene in tudi hitro ozdravljive.

škorpijon | Avtor: Profimedias Profimedias

ŠKORPIJON

Kot vedno boste tudi v letu 2016 nagnjeni k preizkušanju svoje vzdržljivosti in notranje moči. Pogosto boste nase prevzemali preveč odgovornosti, saj imate veliko potrebo po tem, da ste v življenju pomembni. Pripravite se, da se sem in tja kdaj ne bo vse izteklo po vaših načrtih, in tega ne opravičujte z izgovorom, da imate preveč dela. Čaka vas sicer nekaj zahtevnih izzivov, vendar boste naposled v letu 2016 pustili pečat uspeha. Vaše trdo delo in nemalo odrekanj se bo končno izplačalo, pa tudi neki ljudje, ki so za vas pomembni, vam bodo postali bolj dosegljivi, če ne celo naklonjeni.

Ljubezen
Kljub obetavnim priložnostim ljubezenski horoskop 2016 škorpijonom ne prinaša pravih sprememb. To pomeni, da boste vezani najverjetneje ostali v zvezi, samski pa samski. Tudi vaš pogled na čustvene in seksualne zadeve se ne bo bistveno spreminjal, čeprav bo na obeh področjih nenehno tlelo. Za vas bo izjemno pomembno, da boste našli neko konkretno obliko za svoje hrepenenje, nekaj praktičnega, čemur se boste lahko posvečali. Vsi tisti, ki boste predolgo sanjarili in tavali, boste naposled ugotovili, da ste lovili le odmev nekega preteklega dogodka. Karkoli ste mislili, da ste naredili na skrivaj, se bo razkrilo še pred koncem leta.

Denar in služba
V letu 2016 lahko pričakujete veliko ugodnih energij na področju službe in denarja. Znali boste narediti pravo stvar v pravem trenutku, predvsem pa boste znali počakati, da se situacije dodobra razvijejo, preden boste začeli ukrepati. Odgovoren odnos do denarja vam bo prinesel ugodne posledice, ki bodo segale še celo v leto 2017. Opravka boste imeli z dediščinami ali nepremičninami, bodisi svojimi ali pa od ekoga, ki vam veliko pomeni.

Počutje
Na splošno boste imeli v letu 2016 več energije in tudi vaše splošno počutje bo boljše kot v letu poprej. Možne pa so bolečine v križu ali v kolenih, prebavne težave, pa tudi težave v zvezi s sladkorno boleznijo. Na področju spolnosti še vedno velja, da uporabljajte ustrezno zaščito v izogib spolno prenosljivim boleznim.

Strelec | Avtor: Profimedias Profimedias

STRELEC

Vse tiste, ki povezujejo strelce s poglobljeno filozofijo, boste v letu 2016 pošteno pustili na cedilu. Za vas bo to leto akcije in želja po dogajanju vas bo marsikdaj odpeljala mimo vaših običajnih življenjskih nazorov. Želja po uživanju pa bo še vseeno ostajala eno od bistvenih načel vašega vsakdanjika. Tudi zato boste imeli v letu 2016 še bolj poudarjeno strast po premikanju meja do roba svojih zmožnosti. Občasno morda celo na škodo vsega ustaljenega in rutinskega, saj v tem večinoma ne boste našli pravega zadovoljstva.
 
Ljubezen
Za strelce bo ljubezenski horoskop 2016 v drugi polovici leta bistveno bolj ugoden od prve. Leto se bo začelo počasi, morda celo počasneje, kot bi vam bilo všeč, se bo pa zato spomladi tempo hitro  stopnjeval in tudi hitro dosegel svoj vrhunec. Konec pomladi vas bodo premamile skušnjave, ki lahko celo uničijo prijateljstvo ali ogrozijo odnose na delovnem mestu. Težko boste sprejemali zavrnitve, čeprav boste nekje globoko v sebi vedeli, da so upravičene. Sredi leta pa se bodo stvari začele umirjati in jeseni boste že imeli pripravljene trdne ljubezenske temelje. September vam prinaša več romantike, pa tudi ugodne povezave med družabnim, ljubezenskim in poslovnim življenjem.

Denar in služba
Dobre energije in ugodni dogodki na področju službe in družbenega ugleda vas bodo spremljali skozi vse leto 2016. Poželi boste sadove svojega dela in prizadevanj v zadnjem obdobju. Če to pomeni, da ste iskali službo, boste najverjetneje celo pozitivno presenečeni. Sredi leta se vam odpira sprememba, ki utegne dolgoročno vplivati tako na vašo službo kot tudi na denar.

Počutje
Vaše dobro počutje bodo v letu 2016 lahko ogrožale predvsem posledice vašega hitrega, nemirnega življenjskega sloga, ki marsikdaj ne bo prav nič prijazen do vašega telesa. Lahko pride do povišanega krvnega sladkorja, holesterola ali kopičenja kilogramov, pa tudi do vnetij in bolečin kot posledica preobremenitve.

kozorog | Avtor: Profimedias Profimedias

KOZOROG

V preteklosti ste se verjetno že spoprijeli z željo, da bi se dodatno izpopolnjevali na področju intelektualnega študija ali kakšnih svojih osebnih zanimanj, zato bo leto 2016 za vas polno novih ugotovitev in osebnostne rasti. Če razmišljate o prostovoljstvu in dobrodelnemu delu, se boste temu lahko popolnoma posvetili, saj boste dobili možnost pomagati ljudem, ki so vaše pomoči zares potrebni. Celo vaša kariera se lahko spremeni. Tisti, ki ste se taki priložnosti v zadnjih letih odrekli, boste dobili pravo priložnost za študij oziroma napredno učenje v smeri, do katere čutite posebno strast.

Ljubezen
Ljubezenski horoskop 2016 bo za kozoroge nekoliko bolj umirjen kot za ostala znamenja. Na svoj način se boste sicer soočali z vprašanjem o enakovrednosti v čustvenih odnosih, saj bo vaša želja po vodenju izrazitejša in zaznavna tudi na srčnem področju. Če to za vezane pomeni, da boste morali s partnerjem večkrat sesti za pogajalsko mizo in se dogovarjati o času, pozornosti in domačih zadolžitvah, pa boste imeli samski drugačne težave. Če bi iskali ljubezen, bi jo namreč lahko našli nedaleč stran in hitro ugotovili, da sta prava za skupaj. Vendar pa vam vaš urnik ne bo puščal veliko svobode, poleg tega pa boste imeli jasne ambicije na drugih področjih.

Denar in služba
Za vaše službeno področje bo pomemben že začetek leta 2016. Rahlo dvomljive priložnosti, vezane na obljube o napredovanju v službi in izboljšanju družbenega položaja, vas utegnejo hitro premamiti. V drugi polovici leta pa se vam obetajo nova sodelovanja in hiter napredek. Še posebno zadovoljno boste vsi tisti, ki si želite dodatnega izobraževanja in novih znanj. Učinki bodo ugodni tudi za dolgoročno finančno situacijo.

Počutje
Na področju počutja vas čakajo pozitivne spremembe. Pridobili boste na moči in vitalnosti svojega telesa, hkrati pa si boste gradili tudi pozitivno samopodobo in karizmo. Pazite na svojo držo pri delu, da ne bo prišlo do bolečin v hrbtenici in ramenih. Že v začetku leta boste morali obračunati s svojimi kilogrami in tokrat vam bo šlo dobro od rok.

vodnar | Avtor: Profimedias Profimedias

VODNAR

Splošni uspeh in vaše počutje v letu 2016 bo močno povezano z vašim delom. Vsi tisti, ki se tudi v službi trudite, da bi nekaj doprinesli k družbi in napredku človeštva, boste še zlasti veliko energije potrošili za svoja delovna prizadevanja. Marsikdaj vas bodo na zasebnem področju opozarjali, da si želijo več pozornosti. Eno takih bo vaše ljubezensko življenje, ki bo potrebovalo nemalo pozornosti in potrpljenja. Komunikacija ne bo najbolj gladka, zato previdno izbirajte trenutke za pogovor in za sprejemanje pomembnejših odločitev. Zelo boste cenili svojo neodvisnost, a ne bojte se sprejeti pomoči bližnjega, kadar jo boste potrebovali.

Ljubezen
Vodnarjem ljubezenski horoskop 2016 napoveduje čas za umirjanje, ustalitev in iskanje nekoga, s komer bi se lahko srečno postarali. To samo po sebi ne pomeni, da boste imeli vsi vezani mirno leto brez posebnih pretresov. Pojavljala se bodo vprašanja o utesnjenosti in o mejah, ki jih znotraj svojega odnosa ne morete prestopiti. Na splošno pa vendarle lahko rečemo, da vam to leto prinaša pozitivno potrditev odgovornosti in do neke mere tudi nagrajuje vse tisto, kar boste pripravljeni odgovornega storiti za druge. Poudarek bo na avtoritetah in pa na vrednotah, ki najverjetneje izvirajo iz vaše družinske tradicije.

Denar in služba
Na področju dela in službe imate v letu 2016 veliko prednost, in sicer to, da bo le malokdo mislil hitreje in sklepal precizneje kot vi. Postavitev planetov vam nakazuje delovno in uspešno leto. Pri denarju bodite še posebno pozorni aprila in maja, da ne bi s pretiranim zapravljanjem naredili dolgoročne škode.

Počutje
Leto 2016 vam utegne prinesti nekaj izzivov v zvezi z vašim počutjem. Predvsem gre za kombinacijo pomanjkanja spanja, napetosti in hitenja. Posledično boste seveda tem bolj dovzetni za različne sezonske okužbe že na samem začetku leta, pa tudi še kasneje. Možne pa so tudi poškodbe zaradi neprevidnosti, bolečine v sklepih in zaprtje.

ribi | Avtor: Profimedias Profimedias

RIBI

Za vas bo poseben čar leta 2016 v ritmu zabave in uživanja. Čeprav ne slovite kot spontani veseljaki, boste v tem letu presenečali sebe in svoje najbližje. Ponovno boste odkrili radosti, ki vas osrečujejo in našli nove načine za preživljanje prostega časa, ki si ga še kako zaslužite. To pa še ne pomeni, da ne boste znali zavihati rokavov. Na splošno boste v stvari, s katerimi se boste ukvarjali, vlagali več energije kot običajno, pa tudi navdušenje vas bo vodilo pogosteje, kot ste bili vajeni doslej.

Ljubezen
Iskanje sorodne duše je sicer ena izmed vaših glavnih prioritet, a ljubezenski horoskop 2016 vam prinaša nekaj sprememb tudi na tem področju. Ljubezen kot taka se bo prepletala z vprašanji o osebni svobodi in mejah, ki ste jih še pripravljeni sprejeti v odnosu, hkrati pa bo marsikdaj odrinjena v ozadje. Nekoliko morda po krivdi ljubezenskih razočaranj, predvsem pa zato, ker se bo večji del vašega letošnjega dogajanja odvijal na drugih področjih. Lahko bi celo rekli na očeh javnosti. Posamezna obdobja, ki bodo bolj usmerjena na ljubezen, pa bodo zato v tem krajšem času prinesla toliko večji napredek.

Denar in služba
Gradite, kar ste si zamislili, obdržite pametno čustveno distanco do sodelavcev in zabeležili boste več kot odlično leto! Za denarno področje bosta najbolj ugodna maj in avgust, na splošno pa lahko pričakujete nekaj več nihanja. Računajte, da se januarja in novembra določene stvari ne bodo izšle tako, kot bi si želeli. Dobro sodelovanje vam prinaša večjo stabilnost.

Počutje
V letu 2016 se ne boste mogli ravno pritoževati nad svojim počutjem, čeprav so možne razne manjše odrgnine, ureznine in celo opekline. V določenih obdobjih boste nekoliko na meji izgorelosti, vendar boste znali še pravočasno ustaviti konje in poskrbeti zase. Vaše psihično počutje vam bo enako pomembno kot fizično. In prav je tako!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.