Magazin > Odnosi in prosti čas
104 ogledov

Veste, kaj ste po indijanskem horoskopu?

krneki Profimedias
Volk, medved ali vidra. Preverite, kaj o vas pove horoskop ameriških staroselcev.

Vidra (20. 1. - 18. 2.)
Vidre so malo čudaške. Znani so po svojih nekonvencionalnih metodah, ki pa so, na presenečenje mnogih, ponavadi več kot učinkovite. Vidre na svet gledajo drugače kot druga znamenja. So zelo inteligentni, dojemljivi, intuitivni, pohvalijo pa se lahko tudi z izjemno domišljijo. V vidri boste našli dobrega prijatelja. So zelo pozorni, razumevajoči, iskreni in pogumni. Njihova slaba plat: včasih so brezobzirni, uporniški, mnogokrat se obnašajo nespodobno in se zatekajo k samoti.

Volk (19. 2. - 20. 3.)
Volk je največji ljubimec tega zodiaka – v fizičnem in filozofskem pomenu. Je čustven in strasten. Volk razume, da je vse, kar potrebujemo, ljubezen, ki jo rad izkazuje. Je tudi zelo protislovno znamenje. Po eni strani potrebuje svojo svobodo, po drugi strani pa hrepeni po nežnostih in sočutju. Če se v svojem okolju počuti dobro, je takšna oseba zelo strastna, radodarna, ljubeča in nežna. Slaba plat: lahko je nepraktičen, neposlušen, posesiven in maščevalen.

Sokol (21. 3. - 19. 4.)
Sokol je rojeni vodja. Znani so po tem, da v stresnih situacijah ne izgubijo živcev. Ne zapravljajo časa, ampak se držijo načela, da se železo kuje, dokler je še vroče. Sokoli so vztrajni, ne bojijo se odgovornosti, zato radi prevzamejo pobudo. Če se lotevate novih projektov, boste v njem našli pravi dragulj. Občasno so sicer lahko malo domišljavi in arogantni, kar pa se jim hitro oprosti. V pravem okolju bodo pokazali svojo strastno plat. Slaba plat sokolov: včasih so nesramni, nestrpni, nepotrpežljivi in pretirano občutljivi.

Bober (20. 4. - 20. 5.)
Njegov moto: prevzemi pobudo, prilagodi se, premagaj oviro. Bobri so učinkoviti delavci, so tudi zelo pretkani. Njihov um je oster kot britvica, zato dvakrat premislite, ali se želite z njimi spustiti v besedni dvoboj. Ne pustijo se zmesti in ne upoštevajo mnenj drugih. Mnogokrat imajo sicer prav, naučiti pa se morajo pravilne komunikacije. Bobri so sicer tudi zelo sočutni, radodarni in zvesti. Slaba plat tega znamenja: živčnost, strahopetnost, posesivnost, arogantnost.

Jelen (21. 5. - 20. 6.)
To so osebe, ki navdihujejo druge. So živahni in zabavni. Imajo odličen smisel za humor, s katerim iz vsakega izvabijo smeh. So dobri govorci in tudi prijetni sogovorniki. Svojega šarma se zavedajo, a jim narcisoidnosti nihče ne zameri, saj so sicer zelo prijetnega značaja. Slaba plat: sebičen, muhast, nepotrpežljiv, len in dvoličen.

Žolna (21. 6. – 21. 7.)
Žolne se vedno postavijo na stran tistih, ki potrebujejo pomoč. So vzorni poslušalci, polni razumevanja. Predani so svoji družini in prijateljem. So skrbni, skromni, iznajdljivi in zelo organizirani. So tudi večni romantiki. Slaba plat tega znamenja: posesivni, jezni in ljubosumni.

Losos (22. 7. - 21. 8.)
Osredotočen, intuitiven in kreativen. Losos je pol energije in samozavesti. Hitro se navdušijo in tudi hitro navdušujejo druge. So tudi zelo radodarni in inteligentni, zato jim prijateljev ne primanjkuje. Družbi želijo koristiti. Slaba plat znamenja: včasih so egoistični, vulgarni in netolerantni. 

Medved (22. 8. - 21. 9.)
Medvede odlikuje pragmatičen in analitičen um. Pokličete jih, kadar potrebujete mirno roko. Pravijo jim tudi „glas razuma“. Znani so po svojem velikem srcu in radodarnosti. So tudi zelo skromni, potrpežljivi in sramežljivi. Slaba plat znamenja: skeptičnost, lenoba in velika želja po samoti.

Krokar (22. 9. - 22. 10)
Podjetnost jim je v krvi. Krokarji so veliki šarmerji. Očarljivost je del njihovega značaja … Izžarevajo prav posebno energijo, zato se ljudje na njih zelo radi obračajo po nasvete. Pravijo tudi, da so veliki idealisti, romantiki in diplomati. Slaba plat: lahko so zelo zahtevni in maščevalni.

Kača (23. 10. - 22. 11.)
V tem znamenju je rojenih veliko šamanov. Kače se zanimajo za duhovnost. So zelo intuitivne in rojeni duhovni voditelji in zdravilci. Mnogim se zdijo kače zelo skrivnostne, včasih tudi zastrašujoče. Sicer pa gre za zelo strastne, navdihujoče, duhovite in ustrežljive ljudi. Slaba plat: nagnjeni so k depresiji, nasilju in nihanju razpoloženja.

Sova (23. 11. - 21. 12.)
Spremenljiva kot vreme. So pravo nasprotje medvedov. Ljubi pustolovščine in ves svet. Osebe, ki so rojene v tem znamenju, so mnogokrat nepremišljene. Zanima jih umetnost, so odlični učitelji in strastni naravovarstveniki. Ker so zelo prilagodljivi, se v bistvu znajdejo v vseh poklicih. Slaba plat: nepremišljenost in bojevitost.

Goska (22. 12. - 19. 1.)
Goske so vztrajne, skrbne in ambiciozne. Nanje se lahko vedno zanesete. Za dosego cilja bodo naredile vse. Tekmujejo sami s sabo, zato so v poslovnem in športnem svetu zelo uspešni. So strastni, zabavni, družabni in čutni. Slaba plat: nagnjeni so k obsesijam in odvisnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.