Magazin > Odnosi in prosti čas
10307 ogledov

Vroče igre: To je najtežji položaj, kako dobro ga obvladate?

seks Shutterstock
Sedaj imate čas za vajo …

Seks ima številne pozitivne lastnosti, med drugim pomlajuje, sprošča, je zabaven način vadbe in utrjuje vez s partnerjem.

Zelo hitro pa lahko tudi naše posteljne igrice zapadejo v rutino, kar na dolgi rok negativno vpliva na partnerstvo. Če bi jih radi sedaj, v času karantene, ko imamo zase in za svojega partnerja več časa,  malce začinili, obenem pa poskrbeli še za boljo telesno pripravljenost, vam predlagamo menda najtežji seks položaj. Tako po pisanju Style.over.net pravi 1000 Evropejcev in Američanov, ki so izpolnjevali anketo o posteljnih izzivih. Gre za "pokončni 69“, za katerega je glasovalo 43 odstotkov moških in 57 odstotkov žensk. Drugi najtežji položaj je po mnenju anketirancev analni seks. 

"Pokončni 69“ je tako naporen, ker mora moški držati celotno težo ženske. "Glede na to, da se ni lahko obdržati v tem položaju, je jasno, da ga je tudi zavzeti zelo težko. Strokovnjaki priporočajo, da se moški uleže na posteljo, pri tem pa ima noge na tleh. Zdaj se tudi ženska postavi v položaj 69 – najbolje je, da postavi noge tik za njegov vrat. Sledi najtežji del: vstajanje! V tem času naj se ženska moškega močno oprime,“ piše Style.over.net.

Komentarjev 1
  • saegnosbird 00:06 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks