Magazin > Odnosi in prosti čas
382 ogledov

Vroči horoskop za teden od 20. 11. do 26. 11. 2017

Ljubezen
Vas čaka romantičen teden?

OVEN
Samskim bo ta teden poleg vročega seksa prinesel tudi duhovno stabilnost. Razmerje, v katerega se boste tokrat zapletli, bo podžigalo vaše misli. Teden bo poln strasti tudi za vezane. Kljub temu, da niste pristaši seksa na »dolge proge«, boste tokrat zelo vzdržljivi ljubimci.

Ljubezen: 5
Seks: 5


BIK
Samski si boste v prvi vrsti želeli le akcije, oboževali pa boste tudi osvajanje in predigro. Pravilno nameščeno ogledalo v spalnici vam bo tokrat pognalo kri po žilah. Vezani boste v postelji preveč vsakdanji in dolgočasni, zato se vas bo partner lahko hitro naveličal. Pokažite več zanimanja!

Ljubezen: 4
Seks: 4


DVOJČKA
Zagon vezanih bo tokrat legendaren. Partnerja boste z veseljem zadovoljevali, še toliko raje pa boste nežnosti sprejemali. Samski pa boste tokrat oboževali ljubimce, ki lahko zdržijo do jutra ali pa še dlje. Če bodo prisotni različni erotični pripomočki, pa bo še toliko bolje.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RAK
Vezani boste v tem tednu zelo dojemljivi za novosti, radi se boste zabavali z novimi igračkami. Partner bo nad tem seveda navdušen. Samski boste odvisni od erotične energije, kar se bo poznalo tako v postelji kot pri poslu. Privlačni boste, kar bo koristilo tudi vašemu egu.

Ljubezen: 5
Seks: 6


LEV
Druga polovica tedna bo za samske naravnost čudovita. Kot ljubimci ne boste prezahtevni, zato bo seks, kot sprostitev od vsakdanjika in dolgočasnega življenja vse, kar boste potrebovali, da boste res zadovoljni. Vezani pa med rjuhami ne boste najbolje razpoloženi.

Ljubezen: 4
Seks: 4

DEVICA
Do izraza bo prišla erotična stran vašega razmerja. Nocoj bosta eksplodirali radovednost in želja po spolnosti. Vaša postelja se bo le s težavo ohladila. Samski boste ljubili dolgo predigro, veliko govora o seksu pa bo lahko pripeljalo tudi do vroče akcije z več udeleženci.

Ljubezen: 5
Seks: 6

TEHTNICA
Samski boste kot običajno v seks vpleteni le fizično in ne čustveno. Ker ne boste sramežljivi, si boste privoščili nebrzdan seks. Uživali boste v mnogih erotičnih izkušnjah. Vezani boste seksu namenili konec tedna, saj boste prej zelo zaposleni z drugimi stvarmi in boste partnerja celo zanemarjali.

Ljubezen: 3
Seks: 4

ŠKORPIJON
V začetku tedna bo ljubezenska vročica na vrhuncu, zato obstaja možnost, da se boste samski na vrat na nos spustili v hitre, a zelo seksi avanture. Tudi vezani boste med rjuhami polni energije, vaše želje pa bodo zelo preproste – partnerju boste hoteli pokazati svoja prava čustva.

Ljubezen: 5
Seks: 6

STRELEC
V prvi polovici tedna se vezanim na spolnem področju ne bo zgodilo nič pretresljivega, precej bolj pester pa bo konec tedna. To pomeni, da bodo energije med vami in partnerjem takrat vroče. Če partnerja trenutno še nimate, pa ga boste v nedeljo zagotovo imeli. Proti koncu tedna bo poželenje na vrhuncu.

Ljubezen: 5
Seks: 6

KOZOROG
Vezane bodo posteljne radosti razveseljevale ves teden. S partnerjem se bosta tokrat odlično ujela. Le proti koncu tedna bo vroča strast za nekaj časa dala prostor umirjeni ljubezni. Tudi samski ne boste zahtevali preveč, hrepeneli boste le po nekom, ki bi vas znal vzburiti.

Ljubezen: 5
Seks: 5

VODNAR
Samski boste v tem tednu na višku z energijo, čustva bodo močna, z veseljem pa boste tvegali in eksperimentirali tudi v postelji. Seks vezanih bo kot počasen ples. Če poznate prave gibe, lahko s partnerjem zaplešeta tudi tango. Erotiko boste tokrat poenotili z ljubeznijo.

Ljubezen: 5
Seks: 6

RIBI
Samski boste v tem tednu začeli iskati več užitkov, zato se boste morda zapletli z nekom, ki bo za vas povsem neprimeren. Karkoli boste že začeli, zagotovo ne bo trajno. Vezani pa boste navzven delovali zelo skromno, vendar pa boste globoko v sebi skrivali divji fantazijski svet.

Ljubezen: 4
Seks: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.