Magazin > Odnosi in prosti čas
33 ogledov

Za pse zapravi več kot 2.300 € na mesec

Pasji razvajenci
1/8
Profimedias
Obsedenost res ne pozna meja. Medtem ko številni ne vedo, kako se bodo prebili čez mesec, britanska pasja frizerka priznava, da za svojih pet razvajenih kosmatincev na mesec zapravi kar 2.000 funtov oziroma več kot 2.300 evrov.

Če bi srečali 37-letno pasjo frizerko, Britanko Danielo Forshaw, bi vam gotovo povedala, da skrb za pasje prijatelje ni mačji kašelj. In če ste mislili, da so mali kosmatinci, ki se po mestu sprehajajo v oblekicah, razvajeni, boste verjetno kmalu mnenje spremenili.

Vseh pet pasjih prijateljev – Coco in Mia sta hrta, bigel sliši na ime Harry, Mulan in Venice pa sta pudlja – Daniela z različnimi negami, urejanjem "pasje pričeske" in manikiro razvaja vsak dan. Še več, barvo dlake – to barva v vse barve mavrice; pasjo dlako je pobarvala celo tako, da je bil mali kosmatinec videti kot tiger – in pasjih krempeljcev, ki jih seveda poudari s prav posebnim lakom, uskladi s svojim slogom, kosmatincem pa rep rada podaljša tudi s tako imenovanimi podaljški dlake.

Oblekice, narejene po meri, so obvezne, njeni pasji razvajenci pa imajo, kot se spodobi, tudi svojo omaro z nešteto mini "modnimi" kosi in dodatki, med katerimi se skrivajo bleščeče ovratnice, povodci, pokrivala in podobno. Seveda pasja frizerka ni pozabila niti na udobno obutev za pasje tačke. Za zimske sprehode je svojim ljubljenčkom priskrbela celo mini škornje Ugg.

"Moji psi mi pomenijo vse," razlaga Daniela in dodaja, da sta se s partnerjem odločila, da otrok ne bosta imela, saj so njuni psi kot njuni otroci. To, da imajo svojo pasjo sobo s prav posebnimi ležišči, dodatki, mizicami in fotelji, pa verjetno ne gre posebej poudarjati.

Komentarjev 1
  • kapibara 22:12 21.marec 2014.

    Čudn, Finance pa pišejo, da so Gb starejši vsi preshrani , kako bodo živeli na star leta, ker se vse tako draži..?? Res zblujeno GB-itanci...