Magazin > Odnosi in prosti čas
134 ogledov

Za temi astrološkimi znamenji se obračajo glave

seksi Profimedias
Ne trdimo, da drži, a po astroloških dognanjih se za pripadniki teh treh znamenj najpogosteje obračajo na ulici.

Tehtnica
Najlepši znak zodiaka. Kot bi jih ustvaril kipar. Za sinonim lepote veljajo tako moški kot tudi ženske, ki so rojene v tem znamenju. Kot pri bikih je bila Venera pri razdeljevanju popolnosti tudi pri tehtnicah izjemno radodarna. Med drugim jih je obdarovala z lepimi manirami in prefinjeno držo. Tehtnice so spogledljive in karizmatične. Med slavnimi tehtnicami so: Monica Belluci, Kim Kardashian, Zac Efron in Matt Damon.

Škorpijon
Izjemno karizmatično znamenje. Ponavadi so manjše rasti, a mišičasti. Njihovo največje orožje pri zapeljevanju so njihove oči. Njihov pogled je pol skrivnosti, kadar so jezni, pa njihovi pogledi “ubijajo”. Slavni rojeni v tem znamenju: Demi Moore, Leonardo DiCaprio, Drake in Kendall Jenner.

Kozorog
Kozorogi so rojeni manekeni in manekenke. Ponavadi so visoki, suhljati in imajo poudarjene ličnice. Pravijo, da so najbolj fotogenično astrološko znamenje. So skrivnostni, saj iz njihove mimike ni možno razbrati veliko. Veliko predstavnikov tega znamenja je svetlejše polti in las ter imajo neverjetno lepe modre oči. Njihova hoja je odločna. Znani kozorogi: Kate Moss, Bradley Cooper, Suki Waterhouse in Kevin Costner.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.