Magazin > Odnosi in prosti čas
4614 ogledov

Žalostna zgodba tega psa ganila svet in tudi tega zvezdnika

pes SWNS
Brezsrčnež. Poglejte, kako je pes tekel za svojim lastnikom ...

Ljubitelji živali po vsem svetu se zgražajo nad Angležem, ki je svojega psa v mestu Stoke-on-Trent pustil ob cesti. Kuža je tekel za svojim lastnikom in poskušal priti nazaj v vozilo. Brezsrčnega moškega je gledal skozi okno, nato pa tekel še za avtom, ko se je lastnik odpeljal.

Video je videl tudi glasbenik Snoop Dogg, ki je ponudil, da psa posvoji. "To je srce parajoče. V 'casi de Snoop' je vedno prostor za še enega psa,“ je povedal 47-letnik in dodal: "Če potrebuje dom, lahko pride k nam. Menim pa, da po tej izpostavljenosti zanj ne bo manjkalo ljubečih domov.“

Dobrodelna ustanova, ki je psa sprejela in mu dala ime Snoop, je sporočila, da je bila zoper lastnika sprožena preiskava. "Žalostno, kako je tekel za njim. Jasno je, da je imel lastnika rad. Bil je v stresu. Ne vem, kaj mu je (lastniku) šinilo skozi glavo. Razlogov je lahko veliko – stroški, spremenjene družinske razmere … Obstajajo ustanove, kjer ti lahko v takšnih primerih pomagajo. Za takšno ravnanje ni izgovora,“ je v pogovoru za Good Morning Britain povedala inšpektorica Natalie Perehovsky.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.