Magazin > Odnosi in prosti čas
4599 ogledov

To bo najsrečnejši dan letos za vaše znamenje

prijatelji, veselje, sreča
Astrologija. Na ta dan se bo vse, kar boste vzeli v roke, spremenilo v zlato.

To so najbolj srečni dnevi tega leta glede na astrološka znamenja.

Oven
Ovni, veselite se 24. novembra. Na ta dan naj bi vas čakala nenadna sprememba in nov začetek, ki vas bosta menda zelo osrečila.

Bik
Največje sreče bodo biki letos deležni 18. maja. Na ta dan se bo namreč rešila težava, ki jih že dolgo muči, čaka pa jih tudi presenečenje.

Dvojčka
Tudi za to znamenje bo najbolj srečen 24. november. Na ta dan bodo po dolgem težavnem obdobju zasijali in se rešili težav. Morda jih čaka začetek ljubezenske zgodbe ali pa novo delovno mesto.

Rak
3. februar je dan, ki bo razveselil rake. Samski imajo veliko možnosti, da na ta dan spoznajo novo ljubezen, vezani raki pa lahko pričakujejo zaroko.

Lev
Za leve bo srečen 7. avgust, ki vas bo osvobodil neke stare čustvene napetosti, žalosti … Čaka vas lahkotnejše življenje.

Devica
Za device bo najlepši dan v tem letu 9. september. Ves dan bodo izjemno zadovoljne s sabo in s svetom. Pričakujejo lahko tudi veselo vest.

Tehtnica
25. november bo zelo lep za ljudi, ki so rojeni v znamenju tehtnice. Končal se bo spor, ki vam že lep čas greni življenje. Zavladala bosta mir in harmonija.

Škorpijon
25. oktober pa bo najbolj srečen dan za škorpijone. Nasmiha se vam lepa ponudba.

Strelec
26. november bo odličen dan za strelce. Polni boste optimizma in samozavesti. V svojem življenju boste naredili ogromen preboj.

Kozorog
29. januar pa bo najbolj srečen dan za kozoroge. Dosegli boste cilje, v katerih že dolgo sanjate.

Vodnar
Najbolj srečen dan za vodnarje bo 23. avgust. Letos boste spoznavali zanimive ljudi. Iz prijateljstva se lahko na ta dan razvije tudi kaj več ...

Ribi
9. november bo srečen za ribice. Na ta dan boste imeli veliko energije. Kos boste vsem nalogam. Pričakujte denar.

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.