Magazin > Odnosi in prosti čas
498 ogledov

Zaslužite lahko na račun umazanih spodnjic

seks, predigra, moški, ženska, zadnjica, spodnjice Profimedias
Na internetu lahko danes prodate čisto vse – od stvari, ki jih navadno prodajamo na svetovnem spletu, do bizarnih predmetov, za katere bi mislili, da ne žanjejo zanimanja.

Na spletni strani Reddit je v zadnjih nekaj mesecih vedno bolj priljubljen pogovor o prodaji že rabljenih spodnjic, torej neopranih spodnjic. Baje obstaja kar veliko tržišče in da ljudi, ki se zanimajo za te spodnjice, ni malo. Oboževalci umazanih spodnjih hlačk so ustvarili celo spletno stran na to temo.

Sodeč po pogovorih na Redditu naj bi ljudje takčne hlačke kupovali zaradi nekih osebnih fetišev in za pomoč pri samozadovoljevanju. Obstajajo celo moški, ki nosijo umazane ženske hlačke! Kakšni so tipi umazanih hlačk, ki so najbolj zaželeni med uporabniki?

Hlačke, umazane zaradi velike potrebe
Nekateri so očitno navdušeni nad hlačkami, ki imajo rjave sledi velike potrebe.

Hlačke, nošene več dni
Spodnjice, ki jih je ženska nosila več dni skupaj so med moškimi priljubljene predvsem zato, ker oddajajo močnejši vonj njenih intimnih delov.

Hlačke, uporabljene med seksom
Obstajajo moški, ki jih privlači ideja hlačk, ki jih je ženska imela oblečene med seksom. To so največkrat tangice, saj so najbolj prikladne za takšne podvige.

Ostalo
Seveda je še veliko drugh želja, na primer hlačke, ki jih je ženska nosila med športno aktivnostjo ali takšne, ki imajo sledove sperme.

 

 
Komentarjev 2
  • KOJAK 21:01 04.september 2016.

    Sej ko si bil mlajši si si ga drkal na punce katere nisi nikoli spoznal :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:40 04.september 2016.

    ne razumem zakaj bi imel nošene hlačke dekleta ki ga ne bom nikol videl; spoznal; al pa da bi se družil al pa krkol. to je trapast.