Magazin > Odnosi in prosti čas
33 ogledov

Zato bi bile ženske boljše pri varanju

orgazem Profimedias
Statistično gledano je več moških kot žensk, ki varajo. A vseeno mislimo, da bi bile ženske pri tej igri veliko bolje od "močnejšega“ spola.

Varanje nikakor ni sprejemljivo, a zdi se nam, da se moški pri tem včasih ne potrudijo dovolj. Ženske bi k stvari veliko bolje skrile in pred celotno situacijo premislile vse možne scenarije, ki bi se lahko zgodili.

Videle smo preveč filmov in serij
Seveda to ne pomeni, da moški ne spremljajo filmov in serij, a ženske so tiste, ki si ob gledanju zapomnijo marsikaj. Poleg tega ženske veliko več gledajo romantične komedije in drame, kjer je varanja morda več kot v akcijskih filmih in grozljivkah. V glavi imajo prav vse možne scenarije in izgovore, ki niso najboljši. Vedno, kako bi pristopile k celotni zadevi.

Navajene lagati
Ko se ženska lepo obleče in v klubu zapeljivo pleše, ni vrag, da je nekdo ne bi prosil za številko. Takrat se mu brez težav zlaže svojo telefonsko številko, morda celo ime in kraj od koder je. Noben problem. Torej tudi skrivne afere ne bi bilo težko skriti, kajne?

"V drogeriji sem poskusila nov parfum“
Če bi slučajno dišale po moškem parfumu ali po njegovi kolonjski vodici, bi lahko preprosto rekle, da so poskusile nov moški parfum v drogeriji in ob tem svojega partnerja celo vprašale za mnenje, če jim je všeč ali ne.

Ženske imajo notranji čut, ki zazna vse
Nežnejši spol je bolj dovzeten za čustva drugih ljudi in bi verjetno zelo hitro opazile, če je partner sumičav.

Uporabljaje bi gotovino in ne kartice
Tipičen prizor iz filma. Ženska pogleda njegov bančni izpisek, kjer vidi, da je kupoval seksi perilo, da je plačal pregrešno drago večerjo ali najel sobo v hotelu. No, ženske bi zaradi vseh filmov, pomislile na gotovino.

Brez socialnih omrežij
Pri aferi bi se osredotočile le na telefonske pogovore, pa še te bi omejila. Nikoli se ne bi pogovarjala po različnih klepetih socialnih omrežij ali celo po sporočilih. Saj veste, zakaj je bil narejen Snapchat, kajne? Za vse, ki varajo! Ker pogovor izgine takoj, ko aplikacijo zaprete.

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 22:19 27.avgust 2015.

    Zakaj varamo?Ženske ljubice so lahko zelo zahtevne in prefrigane, mogoče še najbolj tiste poročene ;)http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/136870/zakaj-varamo in http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/127021/moje-ljubice

  • vzev 21:57 27.avgust 2015.

    Pozabili ste pa eno najbolj važno stvar. Če slučajno pride do zanositve. Če moški vara, pride na dom ženska s trebuhom in ima velike težave. Če ženska vara reče moškemu, da je otrok njegov. Če ne vara ravno s črncem ...prikaži več tudi težje ugotovi, da otrok ni njegov.