Magazin > Odnosi in prosti čas
279 ogledov

Ženske priprave na seks

Dlačice se ne bodo vraščale, če boste kožo negovali s pilingom. Žurnal24 main
Nekatere predstavnice ženskega spola se poslužujejo posebnih priprav, kadar je v igri seks.

Na začetku zveze ženske ničesar ne prepuščajo naključju, ko je v igri seks. Poleg običajnih higienskih ritualov, se pogosto prepustijo načrtovanju in drugim pripravam.

Depilacija
Vsaka ženska bo poskrbela, da bodo njene noge gladke kot svila in da pod pazduhami ne bo sledu o kakršnih koli dlačicah. Večina bi se jih najraje znebila za vedno s pomočjo laserja. Veliko žensk pa bo pred seksom depiliralo tudi bikini območje. 

Puljenje obrvi 
Številne ženske veliko pozornosti pred seksom namenjajo svojim obrvem. Vzdrževanje popolne oblike mora biti redno. Če vedo, da je pred njimi vroča noč, morajo tudi obrvi biti pripravljene na to. 

Pogovor s prijateljicami
Slednje ne velja za vse, a nekatere ženske bodo pred seksom o pričakovanjih spregovorile z prijateljicami. Mogoče bodo tako dobile kakšen nasvet in se izognile nerodnim situacijam.

Fantaziranje
Ženske neprestano razmišljajo o vseh mogočih stvareh. Če moškega še niso videle, bodo razmišljale o tem, kako izgleda. V kolikor z njim še niso imele spolnega odnosa, bodo razmišljale o tem, kakšen bo seks, kakšno zaščito bosta uporabila in še tisoč in eno stvar. V glavi bodo preigravale tudi morebitne scenarije, kje in kdaj bo do akcije prišlo. 

Načrtovanje
Za nekatere je logistika velikega pomena. Večini najverjetneje zaradi živčnosti. Poleg tega ženske želijo biti samozavestne in prepričane, da vedo, kaj počnejo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.