Magazin > Odnosi in prosti čas
172 ogledov

Ženske, rojene v tem znamenju, nimajo konkurence

seksi ženska Profimedias
Večjih zapeljivk od teh žensk ni!

So zabavne, družabne, šarmantne in provokativne. Z eno besedo – magične! Rade spoznavajo nove ljudi, niso domišljave, resne zveze pa jim ne dišijo. Zapeljale vas bodo in v vas zanetile ogenj strasti. Govorimo o ženskah, ki so rojene v znamenju dvojčka.

Je nepredvidljiva. Masko prijazne in ljubeznive ženske lahko zelo hitro zamenja z masko, ki odseva aroganco in nedostopnost. Zanimajo jih le moški, ki razmišljajo podobno kot one. Z njenimi oblinami se ne boste smeli igrati, če je niste sposobni zadovoljiti tudi na intelektualni ravni.

Je radovedna, komunikativna, duhovita, edinstvena … Rada se udeležuje prireditev in rada je v stiku z ljudmi, zato se zanima za delo z mediji ali v medijih.

Ker hlepi po novostih in drugačnosti, hitro pozabi, da ni milijonarka. Njene potrebe so na prvem mestu. Rutina jo ubija. V spalnici je radovedna in prav nič sramežljiva. Pripravljena je uporabiti svoj šarm in seksapil, da bi dosegla svoje cilje. Zelo hitro se zaljubi, zato ima mnogokrat več ljubimcev hkrati. Ona je ljubezenski napoj na dveh nogah!

Komentarjev 2
  • zdrej 15:43 25.september 2016.

    Ne, ene pametne ženske pač rade seksajo.

  • hešteg 11:33 25.september 2016.

    "če je niste sposobni zadovoljiti tudi na intelektualni ravni"....."Zelo hitro se zaljubi, zato ima mnogokrat več ljubimcev hkrati."....dragi avtor, a to je opis "kurbe z inteligenco"? Ne vem, če obstajajo.