Magazin > Odnosi in prosti čas
2734 ogledov

Zgodba teh dveh levov je žalostna in hkrati prelepa

lev Jamie Pham / L.A. Zoo
Da jima ne bi bilo treba živeti drug brez drugega, so ju uspavali na isti dan.

Losangeleški živalski vrt je ostal brez ene od svojih glavnih atrakcij – levjega parčka, Huberta in Kalise. Lev in levinja, ki sta bila kar šest let nerazdružljiva, so po tem, ko so se pri obeh pojavile večje zdravstvene težave, evtanazirali, in to na isti dan, da ne bi trpela zaradi izgube partnerja.

lev | Avtor: Facebook Facebook

Direktorica živalskega vrta, Beth Schaefer, je povedala, da sta Hubert in Kalisa ves čas ždela drug ob drugem in da močne vezi med njima ni bilo mogoče spregledati. "Pozornost sta poklanjala le drug drugemu,“ je še povedala o „ikoničnem parčku“ živalskega vrta.

Da gre za veliko izgubo, se strinjajo tudi drugi zaposleni, ki so dejali, da ju bodo zelo pogrešali. 

Tako Hubert kot njegova kraljica sta dočakala 21 let, kar je za leve lepa starost. V povprečju v ujetništvu dočakajo le 17 let, v divjini celo manj.

Levji par na žalost ni imel skupnih mladičkov.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.