Magazin > Odnosi in prosti čas
1053 ogledov

Znaki, da bo dober očka

očka Profimedias
Ne veste, ali bi bil vaš partner dober oče? To so znaki, ki to razkrivajo.

1. Pomaga pri hišnih opravilih
Posesa, ne da bi mu rekli? Opazi, da je treba obesiti perilo in takoj poprime za delo? Pazite, da vam takšnega dragulja ne spelje druga ženska. Moški, ki se ne boji hišnih opravil, vam bo, ko boste imeli otroka, v veliko pomoč. 

2. Ne kloni pod pritiskom
Mu stres ne pride do živega? Odlično. Ima močne živce, kar bo pri jokajočem otroku potreboval. 

3. Je zabaven
Je velik otrok, ki se še vedno rad igra in norčuje? Vas želi vsak dan nasmejati? Je skorajda ves čas dobre volje? Takšen moški se bo znal ukvarjati z otrokom. 

4. Vse ima pod nadzorom
Ne govorimo o bolestni obsedenosti z nadzorom, ampak o tem, da se spomni narediti določene stvari, za katere ve, da so vam trn v peti, in da je odgovoren. 

5. Imel je psa
To seveda ni najpomembnejši podatek, a moški, ki je bil za nemočno bitje že odgovoren, ve, kaj s sabo prinaša nov družinski član.

6. Mar mu je za vaše potrebe
Vam poskuša uresničiti vsak željo? To je dokaz, da mu je vaša sreča pomembna. Takšen bo tudi do otroka.

7. Ne boji se vam zoperstaviti
Udaril bo po mizi in vam povedal, da to, kar trdite, ne drži. Pri tem bo imel v mislih vaše dobro in ne svoj ego. To je moški, ki bo znal vzgajati otroka.

8. Ima veliko srce
Je nežen, empatičen in čustven? Rad pomaga? Gre za zrelega moškega, ki bo otroku stal ob strani in mu nudil tudi čustveno oporo. 

9. Želi biti dober očka
Že želja, da bi bil dober očka, je pokazatelj, da se bo potrudil. Če sanja o tem, da bi ga imeli otroci radi, bo storil vse, da se mu bodo te sanje tudi uresničile. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.