Magazin > Odnosi in prosti čas
98 ogledov

Znaki, da mu pač ni do vas

nesrečen par, ljubezen, ločitev Profimedias
Trije očitni znaki, da si z vami ne predstavlja prihodnosti.

Niste prepričani, ali se moški vaših sanj zanima za vas? Če ste pri njem opazili spodaj našteto obnašanje, v njegovih očeh niste "ta prava".


1. Za vas si ne vzame časa
Vajin prvi zmenek je bil sanjski, povabila na drugi zmenek pa ni in ni. Če vam ne bi pisal sladkih sporočil, bi takoj dojeli, da v vaši družbi ni užival, tako pa vam dan za dnem piha na dušo, za drugi zmenek pa nima časa. Resnica je, da zaljubljeni moški, pa naj je v stresu ali ne, za svojo izbranko vedno najde čas. Z vami išče stik, ker vaše zanimanje zanj laska njegovemu egu, in ne zato, ker bi si želel zveze.

2. Pravi, da ni moški za zveze
Če vam je že takoj povedal, da ne išče resne zveze, ne sanjajte o tem, da ga boste spremenili … To se bo zgodilo le, če se bo zaljubil v vas, sicer vas bo poklical samo takrat, ko ga bo ščemelo v spodnjicah.

3. Ne naredi naslednjega koraka
Srečujete ga v službi, v trgovini, v fitnesu … Vsakič je pogleda na vas zelo vesel, povabila na kavo pa kljub temu še niste dobili? Pozabite nanj. Če bi ga zanimalil, ne bi zapravljal časa, ampak bi takoj naredil prvi korak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.