Magazin > Odnosi in prosti čas
1740 ogledov

Znaki, da so vas obiskali pokojni

angel Profimedias
Ste že imeli kdaj občutek, da želi z vami komunicirati ljubljena oseba, ki je že pokojna?

Nekateri so prepričani, da umre le fizično telo, ljubezen in energija pa sta večni. Z našimi ljubljenimi osebami naj bi bili zato tudi po smrti povezani, saj globokih čustvenih vezi ni mogoče pretrgati. Zato naj vas ne preseneti, če bo z vami stik poskušala vzpostaviti oseba, ki je že zapustila ta svet.

To so znaki, da je ob vas pokojnik:

1. Vidite jih v sanjah
Sanje so zelo pogost način, na katerega želijo duše umrlih opozoriti nase. Te sanje se od drugih razlikujejo. Zdijo se zelo resnične, ko se boste zbudili, boste vedeli, da vas je obiskal pokojnik. Ponavadi bodo za vas imeli sporočilo, mnogokrat nam s sanjami želijo tudi sporočiti, da je z njimi vse v redu.

2. Nenavadni električni pojavi
Energija se z drugimi energija z lahkoto poigra. Če se je brez razloga prižgala ali ugasnila televizija (radio, luči ali druge električne naprave), je to lahko znak iz nebes.

3. Nenavaden občutek
Imate občutek, da stoji ob vas? Ste zaznali spremembo temperature ali zavohali znan vonj? Verjetnost, da vas je prišel pozdravit pokojni, je v teh primerih zelo velika.

4. Obiskal vas je v drugi obliki
Duša pokojnega lahko vpliva na žival ali žuželko, ki vam bo v njihovem imenu predala sporočilo. Žival bo naredila nekaj nenavadnega, da bo pritegnila vašo pozornost. Ko se bo na vašo ramo naslednjič usedel metulj ali vas bo oplazila ptica, ju ne ignorirajte.

5. Premikanje predmetov
Je s police brez razloga padla knjiga? Nikakor ne najdete ključev, čeprav se dobro spomnite, kam ste jih položili?

6. Sinhroni dogodki
Se naključja vrstijo kot po tekočem traku? Vidite iste številke, isto besedo? Bodite pozorni na takšne dogodke, saj ponavadi skrivajo sporočilo.

7. Vizije
Le redki pokojnika vidijo. Razlog zato je strah. Duša se tega zaveda. Pokojni bi vas radi potolažili, ne pa vas na smrt prestrašili.

Komentarjev 19
  • Zmago 21:58 01.november 2016.

    Križar nikar ne sodi drugih po sebi. Eno je alkohol, drugo so alkoholne pijače. Vidim, da niti tega ne ločiš, kaj šele .....................Moraste sanje so eno, tole pa ??????

  • ac-dc 19:52 01.november 2016.

    Nikakor ne najdete ključev, čeprav se dobro spomnite, kam ste jih položili? Ja, se mi je že velikokrat zgodilo. Pa dvomim, da so za to krivi ravno pokojni.

  • tomaz 18:34 01.november 2016.

    To kar je pa pod 5 točko, pa ni nič takega...men se skoz dogaja da kaj iščem, še večkrat kaj pozabim...sam to j pa bl z EMŠO povezano