Magazin > Odnosi in prosti čas
4996 ogledov

Znamenja, ki sabotirajo svojo ljubezensko srečo

ljubezen, prepir
Svoje srce zelo težko popolnoma odprejo partnerju …

Čeprav hrepenijo po globoki ljubezni, se partnerju zelo težko predajo. Še več - svojo srečo v ljubezni zelo pogosto tudi sabotirajo.

Rak
Zveze z raki so lahko težavne, saj ves čas “visijo” na svojih partnerjih. V mnogih pogledih jih celo omejujejo, saj se zelo bojijo, da bi ostali sami. Raki so poleg tega zelo občutljivi, ranljivi in muhasti, zato imajo partnerji z njimi polne roke dela.

Lev
Levi si ves čas želijo pozornosti. Če je ne dobijo, so užaljeni. Poiskati si morajo partnerja, ki jim v tem pogledu ni podoben in jih ne moti, če živijo v njihovi senci. Med prepiri so mnogokrat tako strastni, predvsem kadar so prizadeti, da pozabijo na lepo vzgojo, kar lahko uniči tudi najbolj trdno zvezo. 
 
Škorpijon
Njihove zveze trpijo predvsem zaradi ljubosumja. Sproži jo lahko že najbolj nedolžna stvar. Brez zaupanja zveza ne more uspeti, škorpijoni pa so na žalost zelo nezaupljivi. 
 
Vodnar
Ljubijo samoto, zato se v zvezah mnogokrat počutijo ujete. Do partnerja se zato pogosto obnašajo hladno, predvsem zato, ker težko razgalijo svojo dušo. Ker tega niso sposobni storiti in partnerju neradi pokažejo svoja čustva, težko zgradijo resno zvezo. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.