Magazin > Odnosi in prosti čas
1589 ogledov

Znano Slovenko otipavali na erotičnem sejmu

Alenka Brezovšek, Big Brother
1/4
Bojan Težak, sLOVErotika
Rjavolaska se je na odru pridružila postavnemu Brazilcu.

Alenka Brezovšek je lansko leto obiskala celjski erotični sejem sLOVErotika, kjer se je postavnemu Brazilcu pridružila na odru. Čeprav je Alenka trenutno na Tajskem, je za Žurnal24 povedala: "Na erotični sejem grem skoraj vsako leto, saj se mi zdi dobra popestritev dogajanja v Celju. Všeč mi je, da se organizatorji borijo proti otroški pornografiji, izkoriščanju žensk … Lani so mi bili najbolj všeč Brazilci. Z enim od njih sem bila tudi na odru. Tudi letos grem, seveda." Povedala pa nam je tudi, da so na Tajskem veliko bolj odprti do spolnosti kot Sloveniji, saj je obiskala tudi tempelj penisov.

Prihaja zvezda trdoerotičnega šovbiznisa

Erotični sejem bodo letos v Celju priredili že deveto leto zaporedoma, trajal pa bo kar tri dni – med 9. in 11. decembrom. Sejem velja za enega največjih dogodkov za odrasle v širši regiji. Na mednarodnem erotičnem sejmu se bodo tudi letos na odru zvrstili vroči, dinamični in stimulativni nastopi pornes, stripitizet in striperjev.

Erotični sejem v Celju | Avtor: Bojan Težak, sLOVErotika Bojan Težak, sLOVErotika
Na odru bo kar nekaj zvezdnikov in zvezdnik iz 'prve lige evropske zabavne industrije za odrasle', ki z izjemo Mire Cuckold in slačifanta Melvyna, do zdaj še nikoli niso nastopili v Sloveniji. Obiskovalcem se bodo predstavili z ekskluzivnim programom. V Celje prihaja tudi Simony Diamond, ki spada me najbolj vroča imena trdoerotičnega šovbiznisa in Tyro Moon, razvpito dekle brez predsodkov. Ker pa sLOVErotika ni namenjena samo moškim obiskovalcem, bodo zveste obiskovalke prišle na svoj račun ob artističnih vragolijah spretnih slačifantov Melvyna, Ronnieja in Tysona, ki zagotovo ne bodo skoparili s svojimi čari in spretnostmi erotičnega zapeljevanja.

Obiskovalce 9. sLOVErotike bodo zabavale še vrhunske striptizete Bonita, Charlie in Giselle. Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, od svojih kolegic pa se Bonita razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi. Charlie je lepotica, ki jo odlikuje neprekosljiva eleganca, njeni nastopi pa so neposredno povabilo na ognjeviti ples od strasti razgretih teles. Zapeljivo tigrico Giselle razganja od erotične energije, na odru pa prepriča tako s čutnostjo kot s svojimi eksotičnimi veščinami.

Komentarjev 6
  • Lavdan 19:56 14.november 2016.

    Pri nas je že vsaka druga šema, znana Slovenka.

  • kapibara 19:47 14.november 2016.

    Zgodaj, da boš dolgo...

  • Marko Rossi 18:20 14.november 2016.

    Četrta slika zmaga, kot da nobeden do sedaj še ni videl muce v živo