Magazin > Odnosi in prosti čas
370 ogledov

Zvezde priporočajo: On bo najboljši mož na svetu

poroka
Seveda ni v horoskopu prav vse, ljudje smo različni, a astrologi so prepričani, da so moški, rojeni v tem znamenju, najboljši življenjski partnerji na svetu.

Moški, rojeni v znamenju bika, imajo, kot pravijo astrologi, najboljše karakteristike med vsemi znamenji horoskopa in so 'material' za najboljšega moža na svetu.

Bik je nežen, pozoren, in zvest. Nikoli ne bo zanemarjal svoje družine ali družinskega doma zaradi katerekoli obveznosti ali osebe. Moški, rojen v tem pomladnem znamenju, obožuje svojo žensko in otroke. Je moški, ki velikokrat najde ženo, ki je boljše situirana – tako finančno kot tudi socialno. Stremi k temu, da se vrti v pomembnih, visokih krogih, omembe vrednih.

Obožujejo estetiko, zato vedno poskrbi, da je urejen, da živi v lepem domu in da mu prijatelji zavidajo lepo ženo. Obožujejo občutek, da so glavni in da svoji ženi ter otrokom lahko nudijo, karkoli si ti zaželijo. Ko se bik poroči, je malo verjetno, da bi se ločil, piše portal B92.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.