Magazin
116 ogledov

Ogled obale z morske strani

Ladja ob obali slovensko-morje.net
Izleti. Izkoristite lepo vreme za plovbo.

Ob lepem vremenu in mirnem morju je obalo najbolj zanimivo odkrivati z morske strani. Ponudnikov teh storitev je pri nas več, na voljo so tudi zelo raznoliki izleti. Cene so večinoma dosegljive za vsak žep, v jesenskem času pa je priporočljivo, da pri ponudniku najprej preverite, ali v tem času še vedno ponujajo tudi individualne izlete. Za prevoz večjih skupin sicer ni težav.

Počasi in umirjeno

Ladje, kakršni sta Resnik in Meja, so najbrž že dobro znane vsem, ki so kdaj obiskali slovensko obalo. Gre za udobne, obnovljene starejše ribiške ladje, ki potnike v počasnem tempu popeljeta na umirjen ogled obale, na krovu pa ponujata tudi kosilo oziroma ribji piknik. Cena za večurni izlet se giblje okrog 15 evrov na osebo, odvisno od ladje in ponudbe, izlet pa je primeren tudi za starejše in najmlajše. Podroben seznam ladij s kontaktnimi številkami lahko najdete na spletni strani Slovensko-morje.net.

Adrenalinska hitra plovba

Če so vam bolj všeč dinamična doživetja, pa si boste najbrž po morju želeli zapluti s hitrim čolnom ali gumenjakom. Takšno plovbo ponuja Plovtur team, s katerim boste v 75 minutah obiskali vse pomembne točke od Kopra do Portoroža. Plovilo sprejme od 6 do 11 potnikov, cena za izlet je 28 evrov na osebo, odhodi pa so po dogovoru. Podrobnejše informacije vas čakajo na spletnem naslovu Plovtur.blogspot.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.