Magazin
81 ogledov

Ognjena pohotnica

(Foto: shutterstock) Žurnal24 main
Njeni rdeči kodri so bili med hojo videti povsem neukrotljivi. Navihano so plapolali v vetru, se ji zibali na golih ramenih in božali njeno lepo kožo. Ko se je ustavila pred menoj, mi je zastal dih.

Njene velike okrogle oči so znale pogledati tako milo, da bi ji človek dal vse na svetu. Čudovite ustnice so se ji bleščale v soncu in tvorile popolno obliko srca. Zanimivo, da je nisem gledal navzdol, saj je imela na sebi ultra kratko minico in je kazala svoje lepe, dolge noge. Zaljubil sem se v njen popoln obraz, v njene oči, ki so me hipnotizirale, in v njen nasmeh, ki ji je končno zaigral na ustnicah. Z roko je vrgla lase čez ramena na eno stran in pokazala svoje velike uhane. Bila je popolna in prav gotovo ena tistih, za katere sem vedno pravil, da so samo za v vitrino.

 

K sreči sva s Tanjo počela vse kaj drugega, kot pa se samo gledala skozi stekleno pregrado. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj se je zaljubila vame. Vedno sem menil, da sem povsem povprečen fant in da nikoli ne bom imel sreče, da bi se spečal s podobno lepotičko. A Tanja je bila drugačnega mnenja.

Ni minil dan, ko mi ne bi vsaj malce namignila na svoje potrebe, ki so me tako zelo veselile. Kjerkoli sva lahko, sva padla drug po drugem. Njene srčasto oblikovane ustnice so se povsem prilegale mojemu, ves čas pripravljenemu korenjaku in ga sesale medse, da se mi je mešalo od užitka. Tanja je pri tem rada gledala navzgor, naravnost v moje steklene oči in se naslajala nad mojo nemočjo. Roke so mi padle na njena ramena, ko sem jo osupel opazoval pri obdelovanju mojega junaka. Nikoli ne bi verjel, da mi ga bo kdaj takole oblizovala lepotička njenega kova in bil sem hvaležen vsemogočnim silam za vsako minuto, preživeto v njeni družbi. Da pa ne bi bilo le oralno zadovoljstvo nekaj vrhunskega, je znala poskrbeti zame tudi na druge načine.

 

Njena postava je bila izklesana do zadnjega centimetra in le predstavljate si lahko, kako je bila pohotna lepotička v mini oblekici videti, ko se je obrnila proč od mene, na visokih petah naredila dva koraka in se z dlanmi naslonila na mizo pred seboj. Dolge noge je postavila nekoliko narazen, napela zadnjico proti meni in tako celo pokazala nekaj golote svojih čvrstih hlebčkov. Ko se je z zgornjim delom naslonila še nekoliko bolj naprej, ji je rob krilca zapeljivo splezal še višje in utrgal plaz pohote v moji glavi. S trdim tičem sem krenil proti njej, jo najprej zgrabil za ritnici, ju stiskal in mečkal, nato pa pokleknil k njima, da bi jima podaril nekaj poljubov. Hlačk ni imela na sebi, zato sem s prsti kmalu lahko odčital vlažnost njene muce. Tudi z vrhom jezika sem nekako prišel do nje, ter se poigral med vlažnimi lističi, ki so spominjali na prelepo, svežo vrtnico. Tiho je ječala nad mizo in s prsti grabila za njen rob. Tiča mi je želelo razgnati od potrebe, zato sem znova vstal, jo strastno objel okoli pasu, ter potrebneža naslonil na njeno vročo žemljico. Brez težav sem vstopil vanjo, prodiral s svojo nabreklino in se ustavil šele, ko sem bil povsem pri koncu. Dvignil sem ji obleko preko spodnjega dela hrbta in si ogledoval lepoto pred seboj. Njena pohotna zadnjica se je ves čas zibala naprej in nazaj, ter razveseljevala mojega korenjaka. Nekajkrat je celo segla nazaj s svojo roko in se s prsti oklenila povsem navlaženega tiča, ki je neutrudno prodiral naprej. Moji prsti so se znašli na njeni češpljici in pod blazinicami sem lahko začutil, kako zelo si želi tega, kar počneva. Njen mali gumbek je povsem nabreknil in dotikanje mojih prstov tam ji je izredno godilo. Vse glasneje je ječala, zajemala sapo, ter končno na kratko vzkliknila in priznala, da je prispela v nebesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.