Magazin
949 ogledov

Ognjevita Dada

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V naše naselje se je preselila takrat, ko so moji starši odšli živet na podeželje in mi prepustili stanovanje. Bil sem najmočnejši in najsamozavestnejši fant v vsej ulici.

Tako, v glavi, mislim. Prej precej plašen sem se zdaj prelevil v osvajalca brez zadržkov, a dekleta, ki so me poznala, pač niso padala na moje nove trike. Ni mi kazalo drugega kot oditi osvajat kam drugam. No, takrat pa je prišla Dada. Ime ji je bilo sicer Rada, a smo jo kaj hitro preimenovali fantje, ki smo fantazirali o tej izjemni lepotički dolgih kodrov in zapeljive postave. V šali smo se spraševali, ali Rada da, in odgovor je bil vedno, da da. Tako se je je prijelo ime Dada, in tudi ko je za to izvedela, ni bila jezna, saj je bila pač šala, in te je imela rada.
Toda kadar je vrgla oko na nekoga, potem je bilo šale konec. To sem občutil na svoji koži. Sicer sem si želel, da bi mi Dada dala, ampak če si se zapletel z njo, si moral biti resen. Dada je imela velikega brata, ki je večkrat prišel pokazat svoje mišice in vprašat sestro, ali je v redu in ali ji kdo teži. Nisem bil prepričan, da si želim težav, ampak tistega večera se ji preprosto nisem mogel upreti. Vse je bilo kot zrežirano, ostala sva sama in Dada mi je brez sramu priznala, da sem ji všeč. Bil sem navdušen, ampak ves čas sem imel v mislih njenega nasilnega brata, ki bi me prelomil na pol, če ne bom delal tako, kot bo rekla ona, ali pa jo, Bog ne daj, želel pustiti. Vseeno pa je njena roka med mojimi nogami potisnila črne misli vstran in skozi odpeto zadrgo prišla do mojih možganov.
Hja, v tistem trenutku je bila pač vsa moja pamet tam spodaj.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mislil sem s tičem, oziroma tako, kot si je on želel. Še enkrat me je vprašala, ali  zares živim sam in ali bi ji morda želel razkazati stanovanje. Vedel sem, da sem pečen, pa tudi, da bom tisti večer seksal z Dado. Nisem pa bil prepričan, da si tega povsem želim. Misli me niso ustavile in odpeljal sem jo k sebi. Omenila je, da ne pospravljam prav rad, a naju stvari, razmetane po stanovanju, niso tako močno motile, da ne bi legla v posteljo. Vsi smo sanjarili o Dadi, kakšna je, ko se sleče, a le redkim je bilo dano, da so to videli v živo. Vedno je bila oblečena v tesne obleke, in ko jih je slekla, je bila spodaj prav takšna, le da povsem gola. Napeta ritka, stoječi joški, muca pa pobrita v črtico. Ves čas sem jo gledal med noge, ona pa se mi je nasmihala, ko sem si slačil hlače. Sedel sem na robu postelje, ona pa se je razkoračila preko mojih nog in mi sedla v naročje. Pa ne na tiča, povsem zraven, da se je s svojo vročo češpljico dotikala mojega stoječega korenjaka. Roke mi je obesila okoli vratu in me poljubila. Dada je bila seksi, pohotna mačka, ki je znala vsakomur skisati možgane.

Počutil sem se kot totalen otrok, ki nima pojma o pojmu, saj je znala vse in še več. Njen jezik je bil spreten in ravno prav vsiljiv, njeni boki pa so mi prav počasi krožili v dlaneh, medtem ko je z vse bolj vlažno češpljo dražila mojega tiča. Bil sem v nebesih in samo še čakal, kdaj bo sedla nanj. Še vedno sem sedel, ona pa je nekoliko privzdignila zadnjico. Le toliko, da je vrh mojega korenjaka zdrknil pod njo in se kot vzmet ustavil tik pod njeno požrešno muco. Dlani mi je naslonila na ramena in prav počasi sedla nanj. Mislil sem, da bom padel v nezavest. Dada je sedela na mojem korenjaku, pohotno stokala in svoji joškici tiščala k meni, medtem ko sem jo krčevito stiskal za bombastični ritnici in odšteval sekunde do orgazma. Pomislil sem na prijatelje, kaj bi rekli, ko bi videli, kaj počneva, in se nasmehnil ob misli, da bi verjetno popadali na tla. Dada pa me je vse bolj ognjevito naskakovala, me podrla na hrbet in si me povsem privoščila. Gledal sem jo od spodaj, kako je lepa in kako pohoten izraz na obrazu ima. Joškice so se gibale z njo, nobenega zibanja ni bilo, tako čvrste je imela. Meni pa je prihajalo in prihajalo, a ji tega preprosto nisem mogel povedati.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.