Magazin
286 ogledov

Okrasite svoj venerin griček

Za Moofie šablone boste odšteli 25 evrov, če jih kupite preko spleta pa 21,25 ev
1/2
Žurnal24 main
Na trg erotičnih igračk so prispele nove šablone, ki vam bodo v veliko pomoč pri oblikovanju intimne frizurice. Da bo užitek še večji, naj se friziranja loti vaš partner.

Moofie šablone so izvrstna pomoč pri oblikovanju intimne frizurice, hkrati pa omogočajo zabavno britje, ki prinaša seksi rezultat. Z njihovo pomočjo se vaša frizurica le v nekaj minutah spremeni v nov vzorček. Izbirate lahko med srčkom, kapljico, diamantom, črtico ali kronico.

 

Zaradi večjih užitkov med in po britju naj se friziranja loti kar vaš partner, saj je uporaba šablon povsem preprosta. Sledite naslednjim korakom:

 

1. Pristrizite svoje dlačice s škarjami ali brivnikom

Celoten postopek bo veliko lažji, če so dlačice pristrižene na dolžino 2–3 mm, oziroma po vaši želji glede na obliko dizajna.

 

2. Pred uporabo se stuširajte

Zmehčajte dlačice in kožo z namakanjem v topli kopeli ali z dolgim tuširanjem. Ko končate, se popolnoma osušite. Nanesite vlažilno kremo, mleko ali losjon na mesto, kjer se boste obrili in pustite delovati 3–5 minut.

 

Intimne šablone nam je podrobneje predstavila Nada Krivokapić Črešnik iz Red Shopa, njene nasvete pa si lahko ogledate v zavihku video.

3. Izberite šablono

S prstom pritisnite izbrano šablono na dlačice.

 

4. Odstranite dlačice okoli šablone

1. način: Nanesite tanko plast gela/pene za britje na dlačice. Postavite šablono na želeno mesto in z britvico odstranite odvečne dlačice. Med britjem naj bo koža napeta.

2. način: Postavite šablono na željeno mesto in okoli šablone nanesite depilacijsko kremo za intimne predele. Depilacijsko kremo pustite delovati toliko časa, kot je navedeno v navodilih proizvajalca. Odstranite depilacijsko kremo in uživajte v rezultatu.

 

5. Negujte vašo kožo

Nanesite nekaj vlažilne kreme na obrito kožo, tako boste preprečili vraščanje dlak in draženje kože.

 

6. Vzdržujte vaš dizajn

Vsak drugi dan si oglejte vaš dizajn v ogledalu. Obrijte odvečne dlačice okoli dizajna ali po potrebi znova pristrizite dlačice na dizajnu. Tako bo vaš dizajn trajen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.