Magazin
12 ogledov

Omotičen od narkoze vodil oddajo

Žurnal24 main
Marko Potrč je pretekli teden vidno omotičen in bled stopil pred kamere ter vodil oddajo Svet na Kanalu A. Razlog za njegov slabotni videz je bila operacija, ki jo je prestal le nekaj ur pred oddajo.

Tisti, ki ste si prešnji teden ogledali vsaj eno oddajo Svet na Kanalu A, ste lahko opazili, da je bilo z voditeljem Markom Potrčem nekaj hudo narobe. Gledalce je pozdravil z drugačnim glasom kot sicer, na obrazu je bilo opaziti podočnjake, najbolj pa je v oči bodla gaza na vratu, ki so jo skušali zakriti z ovratnikom. Skozi vso oddajo se je – sicer vedno profesionalnemu– voditelju stalno zatikalo, tudi govoril je veliko bolj počasi in manj energično kot ponavadi.

Brez okrevanja pred kamere
Vzrok za takšno voditeljevo stanje je bila operacija, ki jo je Potrč prestal še isti dan, zatem pa je moral brez počitka nazaj v redakcijo Sveta na Kanalu A. Odgovorni urednik oddaje, Bojan Traven, naj bi celo vztrajal pri tem, da mora Potrč po operaciji nemudoma v službo.

"Ne gre za to, da Marku Potrču ne bi hoteli dati bolniške ali kaj podobnega. Narava televizijskega dela v poletnih mesecih je takšna, da voditelji nadomeščajo tudi odsotnost oziroma dopust svojih kolegov in seveda obratno, saj ni druge alternative in je tako včasih potrebno prebrosti tudi takšne nepredvidene situacije, o kateri pa smo se z Markom tudi soglasno sporazumeli,"
nam je pojasnila predstavnica službe odnosov z javnostmi, Petra Uranjek.

Zakaj je moral z operacijske mize nemudoma priti na delovno mesto, nam je pojasnil tudi voditelj sam. "Res je, da sem pretekli teden (v torek) prestal nepredviden operativni poseg pod splošno anestezijo. Ker je šlo za nujno zadevo (kot mi je razložil kirurg, je bilo življenskega pomena), operacije nisem mogel prestaviti. Ker druge možnosti ni bilo (drugi voditelj je namreč na dopustu), pa sem tako na dan operacije, kot tudi vse dni v prejšnjem tednu, vodil oddajo Svet."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.