Magazin
32 ogledov

Opa, Polono poklical Mirelin Andrej in ji laskal!

polona Voyo
Simpatična Polona, ki je šov Big Brother zapustila v soboto, je o sotekmovalcih spregovorila brez dlake na jeziku.

Ta teden ste se stanovalcem oglasili v hišo in ob tem Mireli povedali, da so osebe zunaj potrdile, da se o njej niste motili. Kdo so te osebe?
Da se razumemo, Mireli nisem namenila nobene slabe besede. Je pa zanimivo, da sem ji dala veliko govora, glede na to, da mi je v hiši rekla, da mi ne da niti pet minut slave. Nato pa mi je posvetila cel večer, tako da zahvala njej. Moj namen pa je bil, da ji dam malo misliti, kaj je naredila v hiši in da dejanja puščajo posledice. Očitno sem jo pičila tam, kjer najbolj boli. Je pa res, da sem iz prve roke dobila potrditev, da so doma nad njo razočarani. Njen bivši partner Andrej me je poklical in povedal, da me je podpiral in da se o Mireli nisem motila. V hišo sem prišla naknadno in sem imela tekmovalce možnost prej dva meseca spremljati preko Voya. Ko ti oni rečejo, da ne veš, kakšne osebe so, to ne drži. Če ti rečeš, da se ne boš slekel in naredil sramote svoji družini, nato pa to narediš že tretji teden, me to zmoti. Naj počne kar hoče, vendar pri vseh stvareh, ki jih je v hiši naredila, ni mislila na posledice in na to, da bo z njimi prizadela svoje domače, predvsem otroke. To je za mene egoist in to me pri njej moti. Vedno sem mislila, da je mati tista, ki bo naredila za otroke vse, da le ne bodo trpeli. Sem zelo družinski človek, meni je družina vse, sveta in me moti, da ni pomislila, da otroci res na gledajo, a so dovolj veliki, da pridejo v šolo in jim sošolec pokaže na telefonu. 

Vi nikoli niste prizadeli svojih bližnjih?
Ne, s takimi dejanji ne. Dejanja dejansko puščajo posledice, besede se oprostijo, se s časoma tudi pozabijo, dejanja pa puščajo posledice. Ni pa Mirela slab človek. Mene je lepo sprejela, vendar jaz človeka sodim po dejanjih. Ne morem reči, da naj sosed kar pretepa ženo, dokler je do mene dober. 

Povedali ste, da ste jih pred vstopom v šov redno spremljali stanovalce, so se izkazali za takšne kot jih vidimo na posnetkih?
Opazovala sem jih tudi v vsakdanjih situacijah, ne le, kadar so se kregali ali bili veseli, zato sem si naslikala precej dobro predstavo o njih. In res so se nato za takšne izkazali tudi v živo. Nad nikomer nisem bila presenečena, niti razočarana. Mogoče me je malce presenetila le Alma, ki je veliko bolj čustvena kot je videti na kamerah. 

Ste že od začetka vedeli, da se jim boste pridružili?
Ne, rekli so mi mogoče, da grem v šov pa sem izvedela šele tri dni prej. 

Ste pa Almi malce skakali v zelje glede Jasmina.
Kar se tiče teh posnetkov, to z moje strani niti približno ni bilo nobene simpatije. Želela sem mu le povedati, da naj za orožje raje uporabi smeh kot pa same grde besede. Ker je dosti bolj prijeten, če se smeji in obnaša kot dvajsetletni fant, ne pa kot neki terorizator trdega karakterja. Res je, da je zelo temperamenten, vendar takšen pač je. Kako pa so prikazali najine pogovore, da sem mu všeč, pa je to vse le del igre. Meni Jasmin ni všeč, želim si močnega, blond fanta z modrimi očmi (smeh).

Kako pa komentirate spor med Draganom in stanovalci?
Samega prepira nisem videla, sem ga le slišala v kopalnico, saj so si povedali par krepkih žalitev. Povedala sem mu, da če nekaj začne kuhati, naj to potem prenese. V tem primeru je Dragan zelo mirno in tiho reagiral in dejansko povedal, kaj je bilo. Z druge strani pa je bilo kar precej žalitev. Sem pa Dragana, ko sva bivala sama, spoznala kot prijetnega fanta, razen tistega incidenta v spovednici. 

Draganovo povabilo na seks vas je vidno razjezilo, se vam ne zdi, da ste to vzeli preresno?
Po spovednici je bilo še nekaj ostri besed. Sicer se mi je opravičil, da je to bilo le zaradi kamer, a sem mu lepo povedala, da meni takšen način ne paše. Opravičilo sem sprejela, a pozabila ne bom tako hitro. Eno je igra, a ne moreš priti na prvi zmenek in reči "bi mi dala, ne bi dala“. To lahko narediš na malo bolj eleganten način. Najbolj me je namreč prizadelo, da bi me nato prikazali kot tako. Tudi, ko je rekel, da je Maša ogabna, sem mu rekla, naj se takih besed izogiba, še posebej, če jih nameni ženskam, ki smo bolj občutljive. Povedala sem svoje, nisem pa prišla notri, da bi igrala psihiatra in ljudem spreobračala njihovo mnenje. 

Mislite, da so že toliko časa zaprti, da nimajo več stika z realnostjo in zaradi tega hitreje vzkipijo?
Notri je toliko ljudi, karakterjev in čustev. Notri se pogovarjajo le še en o drugem, kaj je kdo rekel in kaj je kdo naredil. Nimajo več občutka realnosti in so bolj pozorni na malenkosti, slabe stvari in kdaj bo kdo nekaj naredil narobe. 

Je bilo to težko prenašati?
Jaz nisem človek, ki bi se ukvarjala s takimi stvarmi in sem se včasih rajši umaknila. Morda sem zato tudi izpadla dolgočasna. Rajši sem kuhala, pospravljala …

To, da ste novi stanovalci "kar nekaj" vam je očital tudi Grega, ste mu zamerili?
Ne, še vedno sem mnenja, da je Grega čudovit fant. Je pa res, da jaz v šov nisem prišla delati šova, ampak z drugimi nameni, in sicer, da malo uidem vsakdanjiku, vidim sam koncept šova. In ven sem šla s ponosom, čisto dušo, saj sem bila notri takšna kot sem. 

Vendar pa niste tako nedolžni kot pravite, v predstavitvenem intervjuju ste namreč povedali, da stavite na svojo ritko in da se avanture v hiši ne bi branili. 
Tudi v realnosti se ne branim kakšnega moškega. Glede ritke je pa res edina zadeva, ki sem jo povedala in mi je čisto vseeno, kako so to vzeli. Na to sem res ponosna in če ne bi bila, tega tudi ne mi omenila (smeh).

Pa ima vaša ritka zunaj veliko oboževalcev?
Dejansko sem bila 12 let v zvezi in sem samska šele zadnja tri leta. Pa še to tako samska, da sva z bivšim dosti v navezi. Z njegove strani je bila moja ritka zelo oboževana in zato sem tudi s ponosom povedala, da je to moj atribut. A daleč od tega, da bi mislili, da se za menoj vsi obračajo. S tem sem se zgolj pošalila na račun bivšega. 

Dopuščate možnost, da se ponovno najdeta?
Zanj nimam ene žal besede in vedno pravim, da če sva si usojena, sva si usojena. Glede na to, da sva še oba samska ... Če pa najdem koga drugega, koga bolj primernega, pa se pustimo presenetiti. (smeh) Narazen sva šla, ker sem bila takrat brez službe, ona pa je zelo zaseden človek z veliko hobijev in mu je enostavno primanjkovalo časa. Jaz sem človek, ki da veliko na partnerja in mi je njegovo pomanjkanje časa začelo najedati. Videla sva se samo še ob večerih, zato sva se odločila, da greva raje narazen in vidiva, ali sva za skupaj ali ne. Ga imam pa še danes rada. Po 12 letih ni enostavno končati veze in jaz sem zelo trpela. Se mi zdi, da ženske na začetku bolj prizadetde, moški pa kot petelini. A jaz sem se pobrala, imam svoje stanovanje in uživam, on pa je malo začel razmišljati, kaj je izgubil. 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.