Magazin
2 ogledov

Opremljanje doma v času krize

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
S pravimi odločitvami in pametno razporejenim denarjem, namenjenim za stanovanje, lahko kljub ekonomski krizi kakovostno opremite svoj dom.

Preverjena kakovost, ki zagotavlja trajnost proizvoda, je bila od nekdaj najboljša izbira. Dostikrat pa je kakovost povezana z visokimi cenami, pa tudi cene niso zmeraj jamstvo za kakovost. Zato je najbolje varčevati pri stvareh, ki ne vplivajo neposredno na funkcionalnost prostora in njegovo praktičnost. To pomeni, da je pametno izbrati dizajn, ki je cenovno ugodnejši, ali pa kupiti pohištvo, ki ima večletno garancijo.

Nasprotno temu ni dobro varčevati pri pohištvu, ki vpliva na naše zdravje. Tako si na primer garniture in stoli, ki omogočajo pravilno in udobno sedenje, postelje, v katerih si bomo privoščili kakovostno spanje, in pa otroški ter pisalni stoli zaslužijo več pozornosti in tudi denarja.

Prav tako si dobro naložbo zasluži tudi kuhinja, ki nam bo služila mnogo let. Njeni funkcionalnost in kakovost sta večni vrednosti, poleg tega pa je kuhinja nekakšno srce doma, ki ustvarja vzdušje celotnega prostora, zato je pomembno, da se v njej počutimo najbolje.

Saloni in mizarji
Varčen način kupovanja pohištva je na najrazličnejših akcijah in razprodajah, zato je seveda pametno, da se sprehodimo po več različnih pohištvenih salonih. Izdelava pohištva po meri je lahko prav tako koristna naložba, saj s tem najbolje izkoristimo prostor. Poleg tega lahko pridemo do želenega dizajna s cenejšimi materiali. Pri izbiri mizarja preverite čim več različnih ponudnikov in jih med seboj primerjajte.

Primeren način varčevanja pri opremljanju stanovanja je ta, da pohištvo kupujemo postopoma, pri čemer večkrat pridemo tudi do boljših odločitev, saj ne kupujemo preveč impulzivno.

Recesija pride in tudi mine, naše potrebe po kakovostnem življenju pa so stalne, zato je treba stanovanje opremiti po lastnih potrebah in seveda sposobnostih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.