Magazin
33 ogledov

Orgazem na kuhinjskem pultu

Žurnal24 main
Že štiri leta imam fanta, s katerim imava redne spolne odnose. Odkar se spomnim, so me privlačili starejši moški, šarmantni, z globokim glasom in žarom v očeh.

 Vedno pogosteje sem se zalotila, da med seksom razmišljam o tem, kako se po mojem telesu sprehajajo prsti pravega moškega, ki ve, kako ustreči ženski. Moje sanjarjenje je preraslo v pravo obsesijo, ki sem jo nezavedno usmerila na fantovega očeta. On je postal v mojih očeh pravi moški. Kadar sva se znašla sama v sobi, sem čutila, kako mi je srce začelo hitreje utripati. Iskala sem priložnosti za dotike, srečanja z očmi in zapeljive nasmehe.

Decembrsko popoldne je bilo. Nikoli ne bom pozabila. Fant je šel do prijatelja, jaz pa sem ostala sama v njihovi hiši in v kuhinji pripravljala sadno solato. Na dovozu sem zaslišala avtomobil, ki mu je sledil tresk vrat, skozi katera je prišel On. Izmenjala sva si par besed, ko me je pogledal in pohvalil mojo jopico in mi z roko šel po hrbtu. Zaprla sem oči in usločila telo. Njegove roke so se znašle na mojih prsih, ustnice so se združile in še preden sem dobro vedela, kaj se dogaja, je moja sadna solata zletela na tla, mene pa je posadil na pult in me začel divje poljubljati. Oblačila sva trgala drug z drugega in se predajala strasti, kakršne prej nisem še nikoli čutila. Na kuhinjskem pultu sem doživela božanski orgazem.

Vedela sva, da naju skupaj vleče neznana sila, a da morava to obdržati le zase. Sedaj živim le za naslednje srečanje z Njim, saj vem, da je On edini, ki me lahko popelje tja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.