Magazin
1291 ogledov

Orgazem stoletja

Žurnal24 main
Poljubila me je na usta, jaz pa sem ji dlani takoj spustil navzdol po hrbtu in se s prsti na koncu oklenil njene kamnite zadnjice.

Počutil sem se, kot bi jo zadel na kaki loteriji, saj do tedaj nisem uspel zapeti še nobene podobne. Rdeče obrobljena sončna očala je potegnila nekoliko z nosu in se smeje zagledala vame. "Pozdravljen!" Bil sem kot mrlič. Povsem pri miru, tiho in še vedno zijal v njeno neverjetno bujno in čvrsto oprsje. Prosojna rumena majčka z ozkimi naramnicami je komajda še držala skupaj velikanski joški, ki modrca očitno nista potrebovali. Stali sta ji pokonci, ravno tako kot rahlo nabrekli bradavički, ki sta se ponosno kazali skozi prosojno tkanino. Rdeče naličene ustnice so se ji raztegnile v nasmeh, da je pokazala dve vrsti brezhibno belih zob. "Oj, tebi govorim!" Šele takrat sem se predramil in ji jecljaje odzdravil. Namesto v velikanske joške sem jo skušal gledati v modre oči, ki so zdaj zrle iznad očal naravnost vame, a ni šlo. Pogled sem preusmeril v njeno rdečo zapestnico, sestavljeno iz rdečih kroglic, a mi je oči žal takoj nato še bolj pritegnila ogrlica, ki je bila identična zapestnici, le da je bila sestavljena iz precej večjih kroglic. Pohotni um mi ni dal miru in sem kroglice v glavi takoj predelal v tiste za med noge. Kmalu je bil rezultat mojih razburkanih misli na dlani. No ja, bolje rečeno v hlačah, ki so se zdaj ostro napenjale proti njej.

 

Izklesan trebušček je krasil svetleči okrasek, nizek pas njenih hlač pa je odkrival še več gole kože, kot sem je lahko tisti hip prenesel. Že res, da je bila to punca, s katero sva se pred dnevi začela dobivati, a tisti dan sem jo prvikrat videl v tako zelo pohotni podobi, da me je imelo, da bi jo naskočil kar sredi ulice. "Če te danes ne bom, te ne bom nikoli!"

seks avtomobil | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

K sreči je bila tako pohotna, kot je bila videti, tudi v resnici kasneje. Ker je menila, da je še ne bom vozil domov, je pričela plezati po meni že v avtomobilu, me grabiti za mednožje in mi v dlani tiščala svoje čvrste bombe. Ravno sem želel reči, da greva lahko k meni, ko mi je odpela pas, se lotila zadrge in roko potisnila daleč za hlače. Seveda sem bil tiho. Le kaj naj bi drugega storil? Še preden sem se dodobra zavedal njene levice na mojem, že ves dan trdem korenjaku, je njena blond glavica že izginila v moje naročje. V trenutku, ko me je zažgalo okoli nabreklega vrha korenjaka in se je vročina le še stopnjevala po celotnem tiču vse do jajc, sem vedel, da bova ostala tam. Le še ječal sem lahko, kako dobra je in da jo bom vsekakor pošteno nagradil za tisto, kar je počela. Levo roko sem položil na njeno glavo, ki se je živahno premikala nad mojimi nogami, z desno pa sem segel za njene hlačke. Prste sem potisnil, kolikor daleč je šlo in bilo je dovolj, da sem lahko na vrhovih blazinic otipal njeno žgoče vročo in mokro češpljico. Takoj sem zabil vanjo dva prsta, da je še močneje posesala mojega korenjaka, ju potegnil nekoliko iz nje, ter še enkrat več in še močneje zabil do konca. Javknila je in me na rahlo ugriznila tik pod občutljivo glavico, nato prešla z zobmi preko nje, ter se dvignila nazaj k meni. Slekla si je hlačke in ko sem že pričakoval, da me bo naskočila, se je prestavila na svoj sedež, se obrnila, pokleknila nanj in čudovito ritko napela proti armaturi.

Bilo mi je vseeno, če bi se moral spremeniti v škrata, da bi lahko prišel za njo, da jo le napičim od zadaj v pohotno vrelo češpljico. S prsti sem poiskal vzvode pod sedežem, ki je naslednji hip v nekaj klikih poletel nazaj, kolikor je le lahko, jaz pa sem svojega junaka končno zarinil v njeno utopljenko. Kriki, ki so sledili iz njenih ust, so bili nekaj, česar se ne da opisati in so izražali strast ter potrebo, kakršne še nisem utegnil spoznati. Tolkel sem jo po napetih ritnicah, ona pa je name kričala, naj jo usekam še močneje, naj ji pridem s svojim tičem še globlje in naj iz nje potegnem orgazem stoletja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.