Magazin
33 ogledov

Orgazem za orgazmom

seks Shutterstock
"Pacek pokvarjeni, hehe," mu je zabrusila, ko jo je po telefonu spraševal, ali ji je včeraj res prišlo tako na glas ali pa se je samo pretvarjala, da bi mu ugodila.

"Seveda mi je prihajalo." Nastala je kratka tišina, nato je sledil smeh. "Jah, nič, če želiš, lahko danes vajo ponoviva?" Te besede so jo vzburile. Še pred minuto je mislila, da ga ne bo videla do sobote, saj ga ni bilo v mestu, potem pa takšna nespodobna ponudba. Le kako bi jo zavrnila? "Kaj pa vem, če imam čas …," se je delala neprizadeto. "Jah, silil te pa tudi ne bom. Sicer se pa tako vidiva v soboto." "Nee!" je skočila. "Kar oglasi se danes. Kadarkoli, sama sem." Potrdil je, da pride, in odložil.

Bila je vzhičena, še vedno pod vtisom včerajšnjih orgazmov, ki so kar kipeli iz nje. Prvič v življenju je doživela več kot enega na večer. In ne le to, resnično ji je prihajalo eden za drugim. Kričala je od užitka, ga grabila s svojimi dolgimi nohti in mu prostaško nastavljala svoje telo. Takšne se ni poznala, a ji ni bilo mar. Uživala je in tudi njemu je bilo več kot lepo z njo. Komaj je čakala, da pride, negotovost glede ure prihoda pa jo je delala nervozno. Želela je ubiti čas z urejanjem, zato je šla v kopalnico in se slekla. V ogledalu je opazovala svoje telo in neskromno na glas priznala, da je prekleto seksi. Za popolno telo se je imela zahvaliti svoji materi, ki je v petdesetem letu starosti videti bolje kot marsikatera najstnica. To so imeli v genih. Vse ženske v družini so bile vitke in lepih obraznih potez. Tudi sama se ni kaj dosti ličila, saj je bila naravna lepotica. Spela si je lase in stopila pod prho. Pustila je, da ji topla voda boža telo, potem pa segla po brivniku in peni ter si češpljico pobrila. Zdelo se ji je, da ji je enkrat omenil, kako nor je na gladke. Ko je končala, je bila tako vzburjena, da si je s sredincem pomagala do prvega orgazma tisti dan. Daleč od tega, da bi bil vsaj malenkost podoben tistemu z njim, a vseeno ji je pomagalo. Znova se je postavila pred ogledalo in se naslajala nad svojim vlažnim telesom, nad joškicami, ki so jedro stale in so po njih zapeljivo polzele kapljice vode. Znova se je vzburila in spraševala, kako ga bo sploh dočakala. Takrat pa jo je šokiral zvonec pri vratih. Ogrnila se je v brisačo in stekla proti vratom. Zadihana in tresočih rok je odmaknila pokrovček s kukala ter pogledala skozenj. Srce ji je zabilo pod brado in sunkovito je obrnila ključ v ključavnici, da je glasno škrtnilo. Odprla je vrata in se mu nasmejana do ušes zazrla v oči. "Ravno prhala sem se." "Vidim," je nasmejan odvrnil in stopil naprej.

seks | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Zaprla je vrata in se mu obesila okoli vratu. Brisača, ki jo je prej držala, je padla na tla in povsem gola se je stisnila k njemu. Prekril jo je s svojimi rokami, ji pohotno mesil dojki in jo poljubljal po dišeči koži. Ob njenih nogah se je spustil na tla ter naslednji trenutek pod jezik ujel njeno potrebnico. "Mmm, povsem gladka … požrl te bom!"

Temnilo se ji je pred očmi, z rokama je iskala oporo in mu z gladko češpljico božala iztegnjen jezik. Bilo je noro in želela si je, da bi ji takoj prišlo, potem pa še enkrat in še enkrat …

Ko sta zamenjala, je mislil, da mu bo odgriznila tiča, tako pohotno se ga je lotila. Prav nič ni mogel proti temu, da mu je prišlo v njenih ustih. Ni je motilo. Bila je še bolj vroča kot prej in končno sta se primajala do postelje. Kriknila je, ko je zaril svojega tiča v nenasitno češpljo, ovila noge okoli njegovega hrbta, se prijela za gležnje in se mu povsem predala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.