Magazin
20 ogledov

ORTO DANCE TOUR obiskal deževno Mursko Soboto

Žurnal24 main
30. maja se je med 11. in 15. uro v Murski Soboti kljub deževnemu vremenu zgodila še ena ORTO DANCE avdicija. Dogajanje na Slovenski ulici so popestrili nastopi profesionalnih ORTO plesalcev na glasbeni podlagi ORTO DJ-a.
V ORTO DANCE Boxu so obiskovalci lahko posneli svoj edinstveni ORTO ples in tako oddali prijavo za ORTO DENCE tekmovanje. Ali je bil med tekmovalci v Murski Soboti tudi kateri izmed petih najboljših plesalcev, ki bodo nastopili v jesenskem ORTO TV oglasu, lahko le ugibamo. Vse sobotne in druge video prijave na avdicijo pa si lahko ogledate na www.orto.si/avdicija2. Mogoče opazite tudi kak znan obraz …& lt; /strong>

ORTO DANCE AVDICIJA. Prijavite se lahko na dva načina – na spletni strani http://www.orto.si/avdicija2 ali na enem od 15 ORTO DANCE uličnih dogodkov, ki se bodo zvrstili v večjih mestih po Sloveniji.
Prijava prek spletne strani. Video posnetek, ki naj ne bo daljši od minute in pol, lahko najkasneje do 14. junija oddate na spletni strani http://www.orto.si/avdicija2 .

ORTO DANCE ulični dogodki. V sklopu avdicije bo organiziranih 15 uličnih dogodkov v večjih slovenskih mestih. Dogodke bodo spremljali ORTO DANCE BOXI, v katerih bodo lahko vsi kandidati za ORTO DANCE avdicijo posneli in prijavili svoj ORTO DANCE. Za ritem in plesno spodbudo bodo poskrbeli DJ, ORTO hostese in skupina profesionalnih plesalcev, ki bo poskrbela za popestritev ulic s street in hip hop dancem.

Prva faza avdicije. Od 1. aprila do 14. junija lahko kandidati oddate svoje videoposnetke, navijači pa glasujete na spletni strani www.orto.si/avdicija2 ali prek SMS-ov. Od vseh prijavljenih jih bo 15 izbrala strokovna žirija, drugih 15 pa bodo določili vaši glasovi. Vseh 30 finalistov bo za nagrado prejelo mobilni telefon Nokia 5800 XpressMusic. 11. julija se bodo finalisti pomerili na DiscoNautici. Strokovna žirija bo izbrala zmagovalca in štiri dodatne zmagovalce.

Druga faza avdicije. Najboljših pet plesalcev bo skupaj s koreografom Željkom Božičem približno mesec in pol ustvarjalo ORTO DANCE. Potem bodo posneli dance za jesenski ORTO oglas, javnost pa jih bo prvič videla konec avgusta na Žuru z razlogom. V septembru se bodo zmagovalci ORTO DANCE AVDICIJE udeležili absolventskega izleta z agencijo CMT, d. o. o., na Kreti, kjer bodo spodbujali pozitivno ORTO energijo in širili ORTO DANCE med mladimi.

Več o ORTO DANCE avdiciji in aktualnih terminih ORTO DANCE dogodkov na www.orto.si/orto_box_tour


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.