Magazin
26 ogledov

Oskar ni grammy

Žurnal24 main
Če slabega petja ne odpuščamo misicam, ga ne bi smeli niti z dvema oskarjema nagrajenemu igralcu in režiserju Kevinu Costnerju.

Da se Slovenci odkrito zgražamo nad poskusi domačih misic, igralcev in še česa, ki kljub nenadarjenosti zabredejo v pevske vode, je normalno. A ob enakem dejanju ameriškega igralca Kevina Costnerja, čigar pevski nastop so si v ponedeljek lahko ogledali imetniki prestižnih plastičnih kartic, nihče ni zavpil, naj ga bog raje pokonča – kot je pod enega izmed Costnerjevih glasbenih posnetkov zapisal eden od uporabnikov YouTuba. Verjetno je za to krivo dejstvo, da je gospod priznan igralec, zaradi česar je treba potrpeti tudi njegove glasbene izpade.

Zakaj. Menda je Costnerja v to, da zdaj nastopa s kitaro v roki, pregovorila njegova izbranka. Zakaj ga je prepričevala, ve le ona. Možnosti je veliko. Za to bi se lahko odločila, ker ji je bilo jasno, da bo Costner z nastopi mastno služil. Obstaja tudi možnost, da je, glede na njen oblikovalski in manekenski renome, nanjo vplival nasvet iz kakšne magazinske revije, ki ljudi prepričujejo: da petje stimulira proizvodnjo protiteles in ščiti gornje dihalne poti pred infekcijami, da je neke vrste meditacija in da pomlajuje glas. Lahko pa bi ženska tudi resnično verjela, da je njen Kevin talentiran glasbenik, saj ljubezen ni le slabovidna, ampak menda celo totalno slepa.

Kakorkoli, kdor poje, zlo ne misli. In Kevin rad poje, kot se tudi rad tušira, in to tako zelo, da so mu morali na koncertnem prizorišču na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču zagotoviti tuš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.