Magazin
21 ogledov

Osrečila sem borznega posrednika

Bila sem praktično gola, saj prozornemu ogrinjalcu in tangicam v riti pač ne mor Žurnal24 main
Moj fant, ali bolje rečeno trenutni ljubimec, dela kot borzni posrednik. Vsi pa dobro vemo, kaj se z borzami dogaja zadnje čase.

Ker je pod hudim stresom, od njega zvečer nimam popolnoma ničesar, pa naj se še tako trudim in želim. Nisem ena izmed tistih žensk, ki se jim nikoli ne da, jih vse boli in bla, bla, bla. Sem ženska, ki ima svoje potrebe in takšnega značaja, da hitro poiščem drugje, če doma ne dobim. Vseeno pa mi je bilo hudo zanj, saj sem vedela, kaj preživlja, zato sem mu pripravila posebno presenečenje.

Kot ponavadi je prišel pozno zvečer in v jedilnici zagledal večerjo, obkroženo s svečami, nato pa sem prišla še jaz, oblečena v prosojno, črno ogrinjalo, da se je skozi jasno dalo videti moje erotično spodnje perilo. Čeprav je imel na obrazu še vedno izraz zaskrbljenosti, ga je počasi vendarle začelo odnašati v pravo smer. Prepustil se mi je in sedel za mizo nasproti mene. V tišini je vtaknil nekaj hrane v usta in neprestano gledal v moje prsi. Videti je bilo, da je že pozabil službo in na koncu večerje sva nazdravila z izbranim vincem, ki je v njem prebudilo še malce več domišljije in poželenja. Pospremila sem ga v kopalnico, kjer je že čakala prijetna kopel z eteričnimi olji za sprostitev. Brez besed je slekel svojo zategnjeno in resnobno obleko ter stopil v kad. Sama se mu nisem pridružila, pač pa sem mu zmasirala hrbet. Sprostil se je, kot že dolgo ne, in bila sem vesela, da je bilo tako. Kar nekaj časa sem ga tako razvajala, nato pa povabila iz vode. Medtem ko se je brisal, sem odšla v spalnico in pripravila vse za zanimiv večer. Kmalu je prišel za menoj vidno sproščen in me takoj objel. Dejal je, da sem prava sanjska ženska, me poljubil na usta, nato pa počasi spustil dlani na moji ritnici. Bila sem praktično gola, saj prozornemu ogrinjalcu in tangicam v riti pač ne moremo reči obleka. Njegovi dotiki so postajali vse bolj konkretni in izraženi od njegove silne potrebe, ki se je po dolgem času spet prebudila v njem.

Sedla sem na rob postelje in brez oklevanja potegnila z njega sveže spodnjice, vse do tal. Po kar nekaj sušnih večerih sem imela končno pred očmi njegovega lepega tiča, ki je bil zadnje čase precej osamljen. No, vsaj upam tako. Vem pa, da nikakor ni imel časa, da bi se potešil pri drugi in mene puščal brez. Z roko sem takoj krenila nadenj in z veseljem ugotovila, da nezadržno raste in se vzpenja proti mojim ustom. Kljub vsej svoji seksualni nepotešenosti pa nisem neka pretirana ljubiteljica oralnega obdelovanja trdih tičev, toda tokrat me je prav zares močno vleklo k njemu. Tudi sam je bil presenečen, ko sem mu ga vzela v usta in to storila z opaznim zadovoljstvom ter pohotnim pogledom proti njegovim očem.


Uživala sem v prav vsem, kar je počel z menoj ... © iStockphoto

 
Verjetno si je mislil, da se mi meša, vendar ni bil tako nor, da bi me kaj takšnega vprašal. Raje je užival med mojimi vročimi ustnicami, ki so mirno in elegantno polzele po njegovem korenjaku. Tako močno me je prevzelo, da sem se celo posvetila nekim bolj filmskim gibom in ga zares osrečevala. Ko sem legla na hrbet, je v trenutku slekel moje hlačke, mi na seksi grob način razmaknil noge, nato pa z iztegnjenim jezikom prešel preko vlažne muce od samega spodnjega konca, preko nabreklega ščegetavčka, trebuha, okoli popka in vse do vzburjenih bradavičk na mojih joških.

Odstranila sem še tisto malo, kar sem imela oblečenega in se pohotna predala njegovi domišljiji. Uživala sem v prav vsem, kar je počel z menoj in niti njegov sredinec me ni zmotil, ko je od vlažne češpljice zdrknil k moji riti in za trenutek obtičal v njej. Vse skupaj je bilo tako erotično popolno, da sem se počutila blaženo ob vsem, kar me je doletelo. Ko sem začutila njegovo batino pri vhodu v moje vlažno kraljestvo, sem se nastavila kot izstradana pohotnica, ki bi v hipu sprejela dva, pa tudi tri, če bi bili kje v bližini. Še dobro, da nisem začela kvasiti kakšnih neumnosti, saj ne vem, kako bi se končalo. Tako pa sem imela njegovo atletsko telo na sebi, noge ovite okoli njegovega hrbta in ga z njimi močno pritiskala k sebi. Tudi ko sem ga čutila v zadnjem centimetru, mi še vedno ni bilo dovolj in sem si želela še in še.

Še dobro, da je malce pobezljal in me začel nabijati z vso silo, ječal in hvalil moje obline, me grabil za ritnici, da sta me pošteno bolele. Spet sem imela prst v svoji riti, bilo pa mi je vseeno tudi, če bi imela dva. V bistvu mi je bilo tisti hip vseeno, četudi bi mi vanjo zarinil svojega tiča in tako je tudi bilo. Nalašč sem se mu izvila iz objema, se obrnila na trebuh, visoko dvignila rit in kar sama povedla njegovega korenjaka v prepovedano območje. Tako kot mu je prišlo tisti večer, mu ni še nikoli in bila sem zadovoljna, da je bilo tako. Nimam pa namena vsega tega početi vsak dan. Upam, da to razume.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.