Magazin
663 ogledov

Oživela sva spomine

Seks istockphoto Žurnal24 main
Velikokrat sedim sama v sobi in tuhtam o življenju. Kako je bilo in kako je danes, takrat pa se vedno spomnim na svoje najbolj zaljubljene dneve.

Iz radia zaslišim staro pesem, ki mi v trenutku pred oči pokliče njegovo podobo.
Podobo fanta v katerega sem bila zaljubljena za znoret, a kaj več kot je poljub, od njega nisem dobila. Kasneje je nekoč priznal, da je bil preveč plah pa čeprav se mi nikoli ni zdel takšen. Videz očitno vara, a meni je bilo potem še bolj žal, da nisem sama prevzela pobude. Zato pa sem jo po toliko letih.
Imam sicer njegovo telefonsko, a od kar imamo na voljo Facebook je vse skupaj še precej lažje. Iz stavka v stavek sem ga bolj spominjala na vroče poletne večere, ko nama nikoli ni uspelo oditi do konca. Njegova roka je vedno končala blizu mojih spodnjic, vanje pa se nikoli ni prebila pa čeprav sem si tega še kako želela. Zanimalo me je ali mu je kaj žal in, ko je to priznal, sem ga vprašala ali meni, da je že vse izgubljeno. Zdel se mi je navdušen nad mojo pobudo in, ko sva se po toliko letih znova znašla na samem, se je predstavil v povsem drugačni luči.

Dobila sva se pri meni, saj sem samska že nekaj časa, on pa ima doma ženo s katero se ves čas prepira in razmišlja o tem, da bi se razšel z njo.
Dobro je vedel česa si želim in ni več čakal niti sekunde. Moji namigi so bili jasni, moje vlažne spodnjice pa tudi. Zdelo se mi je kot bi se poljubljala še včeraj. Njegove ustnice so sesale moje, grabil me je za prsi, jaz pa sem neučakano segala po njegovem mednožju. Enkrat samkrat sem ga imela v rokah, a se tudi takrat nisva uspela približati tistemu glavnemu. Tokrat se tega ni bilo za bati saj sva bila oba odločena, da nadoknadiva zamujeno.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Z velikim navdušenjem sem pospremila njegove prste, ki so izginili pod moje krilo in kmalu tudi pod hlačke, ter se sama prebila do korenjaka, ki se mi je zdel precej obilnejši kot pred leti. Verjetno me je spomin prevaral glede na to, da je bilo to edinkrat, ko sem ga imela čast držati v roki. Zato sem se še z večjim navdušenjem sklonila k njemu, se zazrla za hipec v nabreklo rožnato glavico, nato pa jo posesala med ustnice in jo prekrila s svojim vročim jezikom.
Njegov sredinec se je medtem nahajal globoko v moji pohotni češplji s katero sem se nabijala nanj. Nisem vedela ali bi raje opazovala njegov vrhunec povsem od blizu ali pa bi ga raje zajahala in ga jezdila do onemoglosti.
Obveljalo pa je potem nekaj tretjega.

Od kar ga poznam, je bil zagledan v mojo napeto zadnjico. Kljub temu, da sem trdila, da ni več ista, pa je on trdil nasprotno. Z veseljem sem mu jo napela pred oči, jo visoko dvignila in v pričakovanju njegovega kačnona nežno vzdihovala.
Tako zelo potrebna sem bila, da sem se s sredincem igrala na mucki in ga na ta način še bolj vzburila. Ko je s svojim velikanom napolnil mojo pohotnico, je nenadno tišino prekinil moker tlesk, nato je sledilo moje javkanje in zatem še njegov osvobojujoči »aaahhhhh«. Njegove roke so pohotno grabile za moje napeti ritnici in znova je priznal, da tako lepe ritke nima nobena. Žal mu je bilo, da je čakal tako dolgo, a kakorkoli že, prišla sva na vrsto in sklenila uživati za vsa leta nazaj. Z obrazom sem rinila po vzglavniku, z nohti grebla po rjuhi, on pa je s palcema razmikal moji ritnici in se naslajal ob pogledu na korenjaka, ki je tako izjemno lahkotno izginjal v rožnato lepotičko. Orgazem na orgazem bi lahko rekla in upam lahko le, da bo končno resno razmislil o tem, da zapusti svojo tečno ženo in se preseli k meni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.