Magazin
1612 ogledov

Pa je res pohotna!

070409_istock_seks_postelja Žurnal24 main
Ko sva se bolje spoznala, mi je rekla, da je odprta, svobodomiselna, brez zadržkov in zelo pohotna, a sem vse skupaj vzel z neko rezervo.

Izkazalo pa se je, da je punca mislila smrtno resno in da je prej še kaj zamolčala, kot pa dodala. Že ves teden me je vabila k sebi domov in počutil sem se kot plen, ki se bo pravkar zapletel v velikansko pajkovo mrežo. Pred tem sva neki dan sedela v avtomobilu, ona se je ves čas naslanjala name v iskanju poljubov, njena desnica pa je kmalu končala med mojimi nogami. Takrat sem prvikrat pomislil na to, da je govorila resnico. Navdušen ob tem spoznanju sem ji seveda pomagal odpeti hlače in se prebiti do tička, ki je zelo hitro skočil pokonci.

Na obraz si je nadela nagajiv nasmešek in krepko stisnila korenjaka v pest. Naslednji poljubi so bili še bolj strastni, njen jezik pa sem imel povsod. Na uho mi je šepnila vprašanje, v katerem položaju najraje seksam, in sama dodala, da najraje jaha. Seveda sem se tudi sam takoj strinjal, da rad vidim, če mi dekle sedi na korenjaku. Pa se ni usedla. Le spraševala je.

Nato mi je rekla, da bi verjetno najraje videl, da bi mi ga kar takoj potegnila. In znova sem prikimal.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Pa mi ga ni. Še naprej ga je masirala v svoji roki, to počela vse hitreje, mi jezik potiskala v usta in pri tem zapeljivo vrtela svojo glavo. Grabil sem jo za napeto ritko, ki se je privzdigovala s sedeža, ter ji skušal dopovedati, da bom v kratkem naredil štalo. »Prišlo mi bo!«

Kot da ne bi želela slišati, je še naprej suvala s svojo desnico po mojem tiču in z vsakim novim dotikom preko nabrekle glavice povzročila, da sem bil še korak bližje. Prišel je trenutek, ko enostavno nisem več zdržal. Vrelo seme je brizgnilo iz njene pesti ter pristalo na njenih elegantnih hlačah, na roki in še marsikje seveda. Odigrano presenečeno je vzkliknila ter vprašala, kaj sem storil. Hja, kaj le?

Kasneje sem šele dojel, da je bila ta igra v naprej pripravljena. Takšna, kot sva bila, sva potrebovala vodo in jo seveda dobila pri njej doma. Tam me je slekla do kože in me pustila stati sredi sobe. Nato je odskakljala v kopalnico, od koder je bilo slišati tekočo vodo, ter čez nekaj minut prišla nazaj. Gola, prelepa in prepohotna! Skočila mi je v naročje, da sem z njo vred padel na posteljo, ona pa naravnost na mojega tiča.

»No, zdaj pa te bom pojahala!« Je v smehu dejala. In me je. Tako zapeljivo in odkrito, da mi je kmalu znova prišlo. »Pa ti si pravo skladišče tega semena, hehehe!«

Po obisku kopalnice in sproščujoči prhi je sledil tretji del, ki pa se je zavlekel. Raziskoval sem njeno prelepo telo, jo pretipal in prelizal, se igral z njeno mucko, ki je želela še in še, nato pa prepustil, še vedno stoječega, tiča njenim poljubom. Sesala ga je lepo in počasi, ves čas izzivalno pogledovala proti meni in se naslajala ob moji nemoči. Ko mi je bilo najlepše, pa je prenehala, se skobacala na vse štiri, tako da je njena zadnjica gledala proti meni, jo zapeljivo privzdignila in zaječala.»Daj me, daj me v pohotno luknjico!«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.