Magazin
573 ogledov

Pa sem le dočakala prvi seks

seks Shutterstock
Takoj sem vedela, da je to "tisti" večer.

Vstopil je in me pogledal na nek povsem nov način. V njegovih očeh sem razbrala ljubezen, poželenje in nekaj strahu. Z desnico mi je dokaj nerodno izročil šopek in pritisnil poljub na levo lice. "Vse najboljše,“ je dejal. Nasmehnila sem se in si pri sebi mislila, da najboljše šele pride.

Nagajivo sem ga stisnila za zadnjico in odnesla šopek v vazo. Skozi priprta vrata sem ga opazovala, ko je sedel na zofo. Še vedno je bil videti prestrašen kot otrok. Ves čas se je presedal, gledal po sebi ali je dovolj urejen in ali vse stoji na svojem mestu. Nasmehnila sem se, dolila vodo v vazo in jo postavila na mizo. Vrnila sem se k njemu. Vedela sem, da je rdeča obleka z globokim izrezom ravno pravšnja za tisti večer. Prižgala sem sveči na mizi, ugasnila luč in mu sedla na kolena. Po nekaj minutah je bil povsem sproščen in končno je bil tisti pravi Mare, ki sem ga poznala. "Anabela, tako lepa si …,“ je dejal.

Usta sem mu zaprla s strastnim poljubom, ga objela okoli vratu in mu na pol razgaljene prsi prislonila k telesu. Čutila sem razbijanje njegovega srca in se zavedala, da je z menoj povsem enako. Od kar sva bila uradno skupaj, sem si želela spati z njim, a po drugi strani nisem želela biti tista, ki daje povod. Morda bi me označil za hitro žensko in bi ga potem izgubila. Končno pa sem uvidela, da moram dati nekoliko povoda. Želel si me je tako kot jaz njega, a nekako ni mogel pokazati tega.

Moja ritka je počasi drsela po njegovih stegnih, vse dokler se ni ustavila v njegovem naročju. Trčila sem ob nekaj čvrstega in to mi je na ustnice izvabilo nasmeh. Za hip sem odlepila svoje ustnice od njegovih, ga pogledala v oči in vprašala, če je to tisto kar mislim, da je. Brez odgovora me je znova poljubil in roke krepko ovil okoli mojih bokov. Prsi sem mu želela pritisniti na obraz, se iztrgati iz objema tesno prilegajoče se obleke in se mu predati na milost in nemilost.

Postajal je vse bolj predrzen in ni minilo dolgo, ko je v svojih rokah stiskal jedri joški. Z vsakim gibom sem mu pokazala, kako zelo si ga želim, in ga vzpodbujala v nadaljnjih dejanjih. Da sem lahko razkoračena sedla v njegovo naročje, sem si obleko potegnila preko ritnic in zajahala čvrsto izboklino, ki se je pojavila v njegovih hlačah. Z voljno češpljico sem sedla naravnost nanjo in se strastno podrgnila obnjo.

Zadovoljno mi je nekaj zamrmral na uho, jaz pa sem ga nežno ugriznila v vrat in še enkrat potegnila z muco po nabreklini. Čutila sem, kako zelo vlažno je postalo tam spodaj in do popolnega užitka so me ločevale le še moje spodnjice in njegova zadrga. „Sleci jih,“ sem mu šepnila na uho. Potem sem pohotno prijela za velikega tiča, ki se je ponosno dvignil proti meni in nekajkrat zadovoljno odmerila njegovo dolžino skozi stisnjeno pest. Z glavico sem si božala že kar nesramno potrebno češpljo, drgnila ob nabrekel ščegetavček in ječala, kako zelo ga bom naskočila. Njegove dlani so se udobno namestile na moji napeti zadnjici, jaz pa sem si s prsti odmaknila spodnjice v stran, razgalila premočeno češpljico in se izgubila v poplavi čustev, ki so bruhala iz mene.

Polna tistega lepega tiča sem jezdila na valovih naslade, se utapljala od užitka in znova prihajala k življenju, da bi se ponovno nasadila nanj v iskanju popolnega orgazma. Mislim, da ni dihal. Le strmel je vame, kot da ga bo zdaj, zdaj pobralo. Če se ne bi tako krčevito oklepal moje poskakujoče zadnjice, bi mislila, da mi je ušel. Bila sem blizu, on pa me je že prehiteval. Nezadržno mu je prihajalo, a se nisem želela umakniti. Raje bi umrla, kot pa storila to. Še bolj sem ga naskočila, mu nohte zadrla v rame in prsi pritisnila na tisti presenečen obraz. Prihajalo mi je in to sem mu dala jasno vedeti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.