Magazin
1038 ogledov

Padli mogul zaradi posilstev dobil 23 let zapora, zdaj pa še virus

harvey weinstein Profimedia
Seznam znanih imen, ki so se okužila s koronavirusom se daljša.

Testi naj bi pokazali, da je na virus covid-19 pozitiven tudi Harvey Weinstein. Še pred nekaj leti eden najmogočnejših mož v svetovni filmski industriji je bil pred kratkim na sodišču spoznan za krivega in obsojen na praktično dosmrtni zapor zaradi posilstev in spolnih napadov na dve ženski, obe iz sveta filma. Spolnega napada ga sicer obtožuje še več deset žensk, sodni postopki še niso končani.

68-letni Weinstein se je očitno okužil v zaporu in je zdaj v izolaciji. To je povedal Michael Powers, predsednik združenja paznikov v New Yorku. 

harvey weinstein Magazin Šokantno pričanje: "Harvey Weinstein ima vagino in nima testisov"

V samem zaporu Wende v zvezni državi New York vesti sicer niso potrdili, neuradno je agencija Reuters izvedela le, da so v nedeljo ob testiranju našli dva pozitivna zapornika. 

Weinsteinovi odvetniki o pozitivnem testu svojega klienta niso bili obveščeni, poroča BBC, so pa že izrazili globoko skrb, če je informacija resnična, saj Weinstein že tako ni v dobrem zdravstvenem stanju. 

Okužen tudi slavni tenorist

Da je okužen z virusom, je sporočila tudi svetovna znana operna zvezda Placido Domingo. 79-letnik je vest objavil na Facebooku in zraven zapisal, da se je za javno objavo odločil iz "moralne dolžnosti". Skupaj z družino je v samoizolaciji. 

Že včeraj je v samoizolacijo odšla tudi nemška kanclerka Angela Merkel, ki je imela pred tem stik z zdravnikom, za katerega se je izkazalo, da ima koronavirus.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.