Magazin
59 ogledov

Penis v številkah

Velikost penisa ni povezana s stopnjo seksualnega užitka. Žurnal24 main
Evolucija, tehnični in tehnološki napredek ter splošni razvoj na vseh področjih obstanejo, kadar začnemo govoriti o številki, ki razkriva velikost moškega spolnega organa.

Preučevalci starogrške kulture so ugotovili, da je bila starim Grkom spolnost zelo pomemben in popularen motiv v ustvarjanju. Moški spolni organ je bil v umetniških delih predstavljen manjši, kot je bil v resnici. Velik penis so upodobili le, če so se hoteli nekomu posmehovati.

Moški bolj obremenjeni
Čeprav je dokazano, da velikost penisa ni povezana s stopnjo seksualnega užitka, mnogi moški sanjarijo o večjem. Ob tem pa pozabljajo, da je dober seks pravzaprav odvisen od tega, kako moški svojega korenjaka uporablja. Večina žensk namreč ne doživi orgazma med penetracijo, torej veliko orgazmov sploh ni povezanih s penisom. Najbolj zanimivo dejstvo pa je, da ima večina pripadnikov moškega spola povsem normalno velik penis, ki je čisto zadovoljiv za večino žensk.

Pomembni centimetri:

  • Od 12,9 do 16,3 centimetra je povprečna dolžina človeškega penisa.
  • Od 6 do 8 centimetrov je dolžina normalno formiranega moškega spolnega organa v erekciji, ki ga v medicini obravnavajo kot mikropenis.
  • 8 centimetrov je dovolj, da lahko moški prodre v vagino in oplodi žensko.
  • Od 3 do 5 sekund v povprečju traja moški orgazem.
  • 45 centimetrov meri najdaljši izmerjeni penis, katerega lastnik je pornozvezdnik Long Dong Silver.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.